Esra-ozsusam4 Uykusuzluktan gözlerim acıyor artık bu bebeler ne zaman uyumaya baslayacak geceleri. Hele bir de insanlar grlip yorgunum uyuyamadım demiyor muuu, öldüresim geliyor🙄🙄😡😡😡
DaisyMom Esra-ozsusam4 bebeginiz ne kadarlik benim kizim 2 ay 5 gunluk.40 ciktigindan beri uyku nedir bilmiyorum.Beynim uyusmus durumda.Artik sinirlenemiyorumda.Sakinim çok 😂 artik aglamalarina da alistim.Saat 12 bucuktan beri uyumuyor uykusuda var direniyor.40 ciktigindan beri sabah ezanindan sonra uyuyor.Bazen onuda uyumuyor.Gernesiyor ih mih yapiyor🙈Bir turlu erken uyutamiyorum.Saat sabah 10 dan sonra da uyku uyumuyor.Yapacak hic birsey yok vallahi.Allahtan esim eve gelince yemekten sonra 1 saat uyuyorum yetiyor sabaha kadar 😂
Nildailay Esra-ozsusam4 15 aylık hala geceleri ayağoma alıyorum bıktım demek istemiyorum ama sanırım yıldım çok yoruldum
Umutluluk Esra-ozsusam4 şuan aynı dertten muzdaripim 9 günlük bebeğim var kardeşim yanımda doyurdum altını aldım ona verdimki uyuyum diye üstteki kadın temizliğe başladı ölcem sinirden
Kayram64 Esra-ozsusam4 o kadar iyi anlıyorum ki seni geçen gün oturdum ağladım sinir sistemim çöktü resmen yetemiyorum yetişemiyorum diye insan oturur ağlar mı 😬 tek kişi yetmek imkansız bir gün uyumazsın iki gün uyumazsın ama günlerce uyumadan yetişmeye çalışmak çoook zor lohusalık sendromu olmadım derken lohusalıktan sonraki süreçte uykusuzluk sendroma soktu beni 😂
Esra-ozsusam4 DaisyMom yapacak bir sey yok cnm maalesef uyumuyorlar ya hele de emiyorsa cook sık uyanıyorlar. sizn daha kucuk 4 aydan sonra biraz daha düzene girer. ama gece uyanmları oluyor gene. benm ki 1 yasına girmek üzere. 3 gün uyuyosa dğrr günler sık sık uyanır gece :(( valla tükendim cok zormuş
Kayram64 DaisyMom bizde 55 günlüğüz en başından beri gaz sancısı sebebiyle uyku yoktu kırkı çıkınca geçer dediler tam kırkımız çıktı gaz sancısı ve uykusuzluk zirve yaptı🙄artık hiç uyumuyor ve uyutmuyor şimdi de 3 aylık olsun geçer diyorlar umudum 3.ay 😬
Pitpitbebe DaisyMom kanguru ya da sling denediniz mi süper uylu yapıyor ben onun sayesinde atlattım o dönemleri çoook tavsiye ederim. Zaten daha küçük senin kokuna da ihtiyacı var. Sürekli kullanmazsın ama bunaldığında tak kanguruya mis
Esra-ozsusam4 Nildailay çok haklısınız. bn ayagımda sallamıyorum ama ana kucagım var manuel sallanan uykuya dalamadıgnda ona alıyorum. kendi odasında yatıyor onu sallarken bazen bnde yerde uyuyp kalıveriyorum snra üşütyorum:( bu aralar uykulrı sırunlu baya:( aglıyorum artık uyku istyorum
Full Nildailay benimde oglum 15 aya girdi yaklasik bir aydir geceleri uyanip en azuc saat uyumuyor. Bir turlu donduremiyorum uykuya. Boyle bir sey varmi sizde ya da neden olur bilginiz varmi
Esra-ozsusam4 Kayram64 bebiş olduğu zaman her sey cok hızlı geçiyro canım ve hep yorgun hep uyksuzsn 😀cocuk sogdu uyku gitit. ben bu kadarını tahmin etmiyodum insan yasayınca anlıyomjş gercekten 😅bnde aglıyorum tek deiglsn
EslemDilan Esra-ozsusam4 sorma hastayım heryerim ağrıyor kızım sabah 9dan beri ayakta yeni kapattı gözünü ama dinlenmek ne mümkün salla dur ayakta 😑😑
Esra-ozsusam4 EslemDilan ah en zoruda grip olunca yaa :( sana da bakcak biri lazım ama nerdee. ah esler biraz fazla destekci olsa keske
DaisyMom Kayram64 benimde umudum 3 ay. Ayrica meme reddi yasiyorum gunde iki defa aliyor beni artik onuda almak istemiyor.En bastaki gibi eds sistemini deniyorum memeyi yine kabul etmiyor.Cok uzuluyorum bu duruma.Geri gitti nerdeyse sutum hic yok.Sagmaylada gelmiyor.Cok zor bir surec ya.Iki gundur ayri bir huzursuzlugu var uyanik kaldigi her zaman agliyor.Dun gece 12 bucuktan saat sabah 6 ya kadar uyanik kaldi agladi huzursuzlandi.Sonrasinda da huysuzlanarak uyudu.Cok zorlaniyorum artik bir cozumude yok😬Allah yardimcimiz olsun canim ya senin bebisin cinsiyeti nedir.
EslemDilan Esra-ozsusam4 eşim sagolsun destek oluyor ama kızım pek fazla babada durmuyor dis çıkarma döneminde biraz huysuz 😑😑