Aysegul2312 Sorun şu ki aptamil 1 eczane ve diğer marketlerde 65-70 tl arası iken şokta neden 49 tl evimize en yakın market şok yarın almayı düşünüyorum ama bi yerden acaba diyorum aranızda şokta aptamil alan var mi
kahvekokusuu Aysegul2312 eczaneler her zaman fazla fiyat veriyor ben yakinimda bi market var ordan aliyorum daha uygun sma kullaniyorum 800gr eczanelerde 115 ile 130 arasi degisiyor markketten 95 e aliyorum
DidemBaderin Merhaba biz geçen hafta carrefourdan 1.200 gram+350 gramı 150 tlye aldık bazen carrefour migrosta böyle kampanyalar oluyor evinize uzaksa online olarakta alabilirsiniz.
Aysegul2312 DidemBaderin aa gerçekten mi e kadar uyguna almışsınız ben hep pahalı pahalı aldım hayır hipp kullanıyordum zaten 80 tl pahalı diye degistireyim dedim aslında çokta farketmişti ecz alınca ama böyle kampanyalar oluyorsa ıyiymis aslında bu tarz kampanyaları takip etmek gerekiyor çok teşekkür ederim
Zeynebinannesiii Canım eczaneler pahalı ben evolvia mamayı e bebekten 60 TL alır iken eczanede 105 TL aradaki farka bak😂
DidemBaderin Aysegul2312 evet takip edin eczaneler pahalı satıyor aptamil 850 gramlık kutuda Migrosta 130 tl geçen hafta aldığımızda belki vardır hala carrefourda bazen joker de oluyor
Aysegul2312 Mimarbiranne hım olabilir çok internete yönelmedim mama konusunda açıkçası ama olmadı bakarım teşekkür ederim
Aysegul2312 DidemBaderin ben yarın carrefour yolcusu 🚶🏼♀️🚶🏾♀️ bakmakta fayda var şans 🤭 teşekkürler bu arada 🌸
Aysegul2312 kahvekokusuu ay ne kadar uçuk fiyat annemde hep eczaneden al diye bebi kazıklamaya göndermiyormuş ecz daha güvenilir diyordu meğerse kazikliyorlarmis 😜
Mimarbiranne Aysegul2312 trendyolda eczaneler indirim.yapio s.kullanma tarihleri bayagi ileri hem tavsiye ederim.
Aysegul2312 Mimarbiranne SKT ileri tarihse ıyiymis olmadı öyle yaparım araştırmak lazım gerçekten ne oyunlar varmış yazık
kahvekokusuu Mimarbiranne orda bile tek alimda 95 liraya bulamadim😋 coklu alimda uyguna geliyor ama ben zaten cok almadigim icin gerek duymadim
mltmkrkl Aysegul2312 aptamil prosyneo 1 1içim eczanede 160 çektiler farklı bi eczaneden 85 e aldım ne kadar sahtekarlar ya bu bu alamayan insanlar var yazık çok yazık bide özellikle de dedim 85 e aldım diye öylece bakakaldılar bu kadar
Aysegul2312 mltmkrkl 2 katı fark mı ohoooo gerçekten Allah yardım etsin cocuk büyütmek zor dediginiz gibi biz bi şekilde buluyoruz ya bulamayanlar 😔 yazık ne hale gelmişiz