Ecrinbzkrt Emirtalhamm en korktugum seydı bu papci cıkınca eşimde oynar falan sandım aman çok sukur hıc bulasmadı o oyuna abım bagımlısı ne zaman gıtsem annemlere yan oddan ses gelıyo benım velette ne oluyo dıe hep odaya bakmaya gıdıyo yurutecle 😁 inş bırakır cnm ama buna saran kom varsa tanıdıgım hıc bırı bıkmamıs ve oynuyor durumunda
Tugceata İnanılmaz bağımlılık yapan bir oyun bende eşime kızıp başlamıştım ne var bu oyunda bu kadar diye sonra ondan daha bağımlı oldum. Tabi hamile kalınca bıraktım şimdi vakit bulursam yayıncıları izlemekle yetiniyorum😁
Splash-Splash-Love Miniklord Gerçekten öyle. Bağımlılık yapıyor mecburiyetten girmemeye başladım ve oyundan böylece soğudum. Yani iyi oynayan birinin bırakması çok zor bir de bıkmak gerekiyor gerçekten bence maddeler gibi bağımlılık yapıyor bu oyunda gerçekten oynamayan bilemez😂😂😂
Yingyang Emirtalhamm Bende çok oynuyordum hamileliğimin 4. Ayında biraktim benim eşim oynamayı hiç sevmez bende tam tersi bayılırım bebe olunca zaten vakit kalmıyor böyle seylere
Hilaldgsn Emirtalhamm ya kızmayın bana ama oyun da çok güzel ya 😃 ikiz bakmama rağmen fırsat buldukça bende eşimle kaynımlarla kuzenlerimle oynuyorum 🤭😂