Alinduru Elifeslem1 alerji testler her zaman doğru sonuç vermeyebiliyormuş ya da negatif çıkabiliyormuş. Kızımda gizli alerji vardı biz de moleküler alerji testi yaptırmak istedin en ayrıntılısı, ama doktorumuz sizinki gizli alerji olduğu için çıkmaz dedi.
ikizbabymom Elifeslem1 2 yaşından önce testler doğru sonucu vermez doktor o yüzden gözlem yapmanı istemiştir
Oykucinarmom Elifeslem1 kani bilmiyorum ama deri testi yaptırabilirsiniz. Biz 7 aylik oğluma yaptırdık 10 dk sonra belli oldu. Doktorumuz 1 aydan itibaren yapıyoruz dedi. Küçük bebeklerde yanılma olabiliyormuş ama bizim çıktı şuan diyetteyiz. İyi bi cocuk alerji doktoru bulun bence cocuk doktorları genelde küçük çıkmaz diyip gönderiyorlar.
Elifeslem1 Drindniz kan tahlili alındı 5.15 arası olması gereken değer 16.7 çıkmis biseye alerjisi olabilir dedi Dr deneyip bulucaksn dedi ama bulamıyorum hangi test o dediginz
ikizbabymom Elifeslem1 canım oğlumu çok iyi bi doktora götürdüm alerji olabilirmi dedim 2 yaştan önce belli olmaz o dedi deri testini bilmiyorum bizim egzamaydı zaten