Bayanlar merhaba. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve Allah ondan razı olsun çok anlayışlı. Eşimin ailesi ile ilgili aşamadığım problemler var. Kendi oğullarına karşı da samimi ve ilgili değiller, düşüncesizler ihtiyacımız olduğu zaman yanımızda olmadılar. Onların bu yaptıklarını, nişanlılık ve evlilik dönemimizde maddi manevi hiç destek olmamalarını ve halen süren düşüncesizliklerini çok fazla düşünmeye başladım. Ne yazık ki bu durum artık beni, dolaylı olarak da eşimi çok huzursuz ediyor. Ve ben bunları düşünmek istemiyorum huzurum kaçıyor. Bu tuhaf hali onlarla konuşarak aşamayız çünkü konuşmayı kabul etmezler ve olayı kavga boyutuna getirirler. Onların eksiğini her zaman eşim gidermeye çalışıyor ve kendisi de hep mahcup oluyor. E o zaman görüşmeyin falan diyebilirsiniz ama eşim bu durumu istemez aile işte nasıl yok sayabilirsin ki. Benim niyetim onların yaptıklarını takmayıp içimdeki onlara karşı olan soğukluğu azaltarak daha huzurlu olmak onları olduğu gibi kabul edebilmek. Bunu tek başıma yapamıyorum, aşamıyorum. Ben artık ne kendim huzursuz olmak ne de huzur bozmak istemiyorum ve terapi almak istiyorum. Yaşananlara dini boyutu ile bakabilecek aile kavramını benimseyen bir terapist arıyorum. Öneriniz var mı?