balmom Merhaba kızlar benmde çoktandr aklımda bitcoin ama pek param yok Bi 50 TL yle başlamak istiyorum uzun vadede değil al sat yaparak çünkü çok sabırsız bir insanım pek bilgi de yok bilgi verirmi anlayanlar acaba
Elam34 balmom hadi bacilar bi yazıverin ben de 100 tl ile basliycam neye yatirilir ki simdi tavsiye olarak sormuyorum ytd diyebilirsiniz ama akil verin yine de hic anlamıyorum 😀
11866380 balmom önce nasıl yaptığını öğrenin grafik yorumlamayı ve çizmeyi öğrenin.paranız hiç olmasın.birde düşüşte olursa bekleyeceksiniz mecburen yoksa zararına satarsınız
Miniklord Elam34 ben alda chZ Perşembe günü düştü hep param . Burdan gördüm holo btt aldım onlarda gitti 😂
Buse0911 Elam34 chzz almayin ani ani tutmuyor ben holo ve bittorent aldim suan dususte ama yukselio kucuk rakamlara al satta para kazandrmio ama uzun vade gerek kucuk paralar icin
Buse0911 Caglarass aslinda baktgin zaman 100 tl atip unutmak lazm seneler sonra bi bakcan paran milyar olmus 🤣e bu bitcoinde zamannda 1tanesi 100 tl falandi smdi bir bitcoin 500milyar 🤣
birkizannesi_ Caglarass mesela al sat nasıl oluyor ben sıfır bilgiye sahibim 😁 uygulamayla mı takip ediyoruz. Veya grafik filan mi bakayım dedim ama hiç anlamadım 💁
KUMSAL2020 Buse0911 Kesinlikle bende btt aldım şuan zarardayım ama o parayı yok saydım ve artış olunca uzun vadeli onda kalmak gerek al sat yapılırsa hissen bozuluyor büyük oynayanlar al sat yapabilir
ZMK Buse0911 2 ay önce 220 iken eşime çok dedim al bak yükselcek çünkü şu devirde her sene herşeye zam geliyor hiç düştüğünü görmedik şuan aldı başını gidiyoe
Eise birkizannesi_ ben de sizle aynı durumdayım inşallah bi anlatan çıkar bebekle araştırmaya da zaman yok
MirayErva55 birkizannesi_ siz gene iyisiniz ben cüzdana para atıp almayı bile beceremedim daha bir türlü yapamadım
balmom 11866380 yani benim demek istediğim 50 min üstüne 50 gelirim gelirse satarım mesela Bi 50 daha alırım bu şekilde düşündüm ama