Bebekard Kızlar merhaba, 2 aylık bebeğim var fakat gaz sancısından duramıyoruz, hiç durmadan ağlıyor, var mı çözümleriniz?
Elif1010 Bebekard Nurse harveys colex şurup kullandım daha öncesi çok marka denedim ama 2 gün iyiyse 3. Gün yine aynı birde düzenli spa ya götürdüm 2.5 aylık bitti
salgarsaniye Bebekard rezene çayı sürekli sen iç onada çay kaşığıyla içir senin yediklerinden ona gaz yapıyor
Ayazege06 Bebekard Enterogis probiyotik rezene yağı ve zeytin yağı icerikli birde biogaia damla faydasını gördüm .Nurse harveys kullanan arkadaşlarım var onlarda memnun kaldıklarını soyluyorlar .Yemeklerinize bol bol kimyon katın rezene çayı için günde bir su bardağı iyi geliyor hem süt arttiriyor hemde gaz sorununu gideriyor.Mercimek nohut fasulye vb gaz yapan yicek icecekleri tuketmeyin çok fazla
Merwek Dilara61 kullandıgını şey gaz damlası degıl öncelikle bunu bilin.bebegınız gazsızmış zaten insanlarıda yanlıs yonlendırmeyın bıogaıa probiyotık tüm bebekler kullanır bagırsak gelısımı içindir o.açın okuyun
Sevdamavi Bebekard 4 aya kadar malesef çözümü yok canım kolik mi değil mi onu bilmek lazım sabretmen lazım ben yediklerime dikkat etsem de hala gazı devam ediyor sab simplex kullanıyorum biogia kullanıyorum cok farkeden bişe yok
Babys1 Bebekard ben ılık battaniyeye sarardım, ılık havlu koyardım karnına. Kış ayıydı zaten o dönemlileri iyi geliyordu.
Dilara61 Merwek biliyorum bağrsak düzenlicisi hem gaz doktor soyledi ondan daha iyi bilemesin degil mi 🙄