Ada_Deniz Alazcns valla bende çok merak ediyorum pek bana uymuyor gibi çok yavaşmış şurda bekleyeyim bende
Sevimliannee Alazcns roborock s5 max kullanıyorum.1 ay oldu alalı ama keske daha önce alsaymısım. Esim hiç istememişti nasıl süpürcek falan diyodu hep. Ama ben aldım simdi keske daha önce alsaymısız diyo kendileri😂
Tugbakivanc Alazcns dreame f9 kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum hamileyken almadığıma pişmanım. Çok da yavaş değil. O süpürken ben de diğer işlerimi yapıyorum ya da oturup film izlenebilir kitap okunabilir. En önemlisi her gün açıyorum hep ev tertemiz görünüyor.
Tuba Alazcns irobot roomba 966 kullanıyorum gayet memnunum, uygulamadan her şeyi ayarlayabiliyorum. Benimki ama sadecr süpürüyor, silmiyor😊
Alazcns Ada_Deniz Bizim gibi bir performans sergilesin istemiyorum elbette yavaş olacaktır netice de robot🙂. Vaktimin çoğunu temizlik yerine oğluma ayırıyorum bir tuşa basıp süpürüp silen olursa da fena olmaz 🤭 kocam bey de ikna olmuşken alayım diyorum ancak seçenek çok ve kararsızım🤦
Umut2019 Bende yeni aldım roborock s6.. bi haftadır diyorum ki şimdiye kadar aldığım en işe yarar şey 🙃gerçekten bu performansı beklemiyordum bu minicik seyden kıldan tüyden tozdan kurtuldum 👍👍tavsiye ederim