Tazeanne41 Kızlar kızım 13 aylık önceden baba anne dede merve gibi şeyler söylüyordu bu bie aydır sadece bu deyip birşeyleri gösteriyor soruyorr ve kendi kendine anlamsız şeyler söylüyır başka kelime yok sizin bebekler nasıl
Adileeee Tazeanne41 canım oğlum da aynıydı o ayda daha küçük 18 aylığız birçok kelime söylüyor ama hala kendi bir Dili kendince dedikodu yapar gibi konuşup duruyor. Oda konuşur merak etme daha dün doktorumuza kaç kelime konuşmasi lazım dedim 5 6 kelime yeter çok ta bişey bekleme küçük daha dedi 😊
Aselsmommmmmmm Tazeanne41 yani şuan çok da fazla kelime bekleme canım 5 6 kelime olur tabi çocuktan çocuğa değişir ☺️ ama zeka kartlari alabilirsin hayvanlar sebzeler oturup isimlerini söyleyebilirsin resimleriyle birlikte anlatabilirsin 🙃
Sibls Tazeanne41 canım seninki bu diyor benim oğlan bış bış diye diye herşeyi yaptırır o kadar konuşurum ki Üstelik🥺
Tazeanne41 Adileeee ya bizde 11 ayda falan 3 4 kelime söylüyordu sonra böyle merak başladı herşeye bu diyor parmağı ile gösteriyor bende merak ettim bunun devamı nasıl olacak diye 😊
Tazeanne41 Elifeslem1 hayır beklemiyorum ama önceden iki üç tane de olsa kelimeleri vardı şimdi onları bıraktı sadece soru soruyor bu bu diye 😂
Elifeslem1 Tazeanne41 çocuklar her anı değişiyor unutmus olabilir benim kızımda baba diyirdu şimdi demiyor meme mama gee diyor sadece 13 aylık oda büyük kızım tam 24 ayda konuştu daha var yani konusmalarina takılmayın arada ybei şeyler kesfederler unuturlar başka bir kelime turetirler öyle öyle konuşna kadar
iamthed Benim oğlumda da o aylarda bi konuşma tembelliği oluştu. Ama o 1 yaş huzursuzluğu geçince çenesi düştü yine 😂 Ben inat ettim kendisi söylemediği sürece istediklerini kolay kolay yapmadım. Şu an 21 aylık söylemediği kelime yok gibi
Tazeanne41 iamthed ne zaman başladınız bu yönteme mesela biz birşey söylüyoruz onu gösteriyor ve bu diyerek işaret ediyor Ama ismini söylemiyor aslında biliyor ne olduğunu