Busrakaplan20 Kızlar 4aylık kızım var 1 haftadır çok huysuz atak dönemi galiba dedim ama kulağını ve kafasını arada tutuyor huysuzluğuda yanına gelince geçio acaba dişmi bilemedim bebekler neden başını ve kulağını tutar
Aysin-51 Busrakaplan20 diş olabilir benim oğlum dort buçuk aylıkken çıkardı dişlerini hep kulağını çekerdi saçını çekerdi
Cns_28 Busrakaplan20 benimki de 4 aylık aynı şeyleri yapıyor. Doktoru normal demişti elleri ile her yeri keşfetmeye başladı demişti. Ama siz kendi doktorunuza bi sorun isterseniz ☺️
Svcnvebebegi Busrakaplan20 benim kızımda 7 aylık yapıyordu. Meme emerken genelde yapıyordu. Saçını çekip kulağını tutuyordu. Gece kulağını tutup ağlıyordu. Doktora göturdum kulakları temiz dedi. Keşfediyordur kulaklarını ondan yapıyordur dedi. Bende diş sandım ama 8 aylık oldu. Ne gelen var ne de giden 😊
Aysbkr Bende doktorumuza sormuştum kulağımı ağırıyor diye . Refleks o normal demişti şuan 7 aylık hala tutuyor
Bebegimm1 Busrakaplan20 benm bebegimde kulagini tutuyor ama huysuzlugu yok tuttugunda sebebini bende merak ediyorum