zeyatmaz Yeni çamaşırlarını yıkadım bebişin . Biçoğunda kaka lekesi var. Çamaşır suyu falan kullanmıcam. Bebişimin çamaşırları içinde uni baby sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum. Ama çıkmıyor. Tavsiyeleriniz neler acaba? Ayrıca kaç derecede nasıl yıkıyorsunuz?
cerenduran zeyatmaz 30 derecede uni baby ile yıkıyorum. kaka ve ek gıda lekeleri bulaşık deterjanı ile çıkıyor ama leke iç zıbınında ise atıyordum. ek gıdaya başlayınca sıvı kaka derdi bitti allahtan
Kuzumveben zeyatmaz elinde beyaz sabun ile akıt o sekilde makinaya at canim ben oyle yapiyorum hic kaka lekesi yok camasirlarda
Mervecik1 zeyatmaz neden sürekli oluyordu benim başıma 6 ayda 2/3 kere gelmiştir onlarda da direk çöpe attım, sürekli kaka mı geçiyor
Albertosss zeyatmaz bezini gevşekmi baglıyon neden hep kaka yapıyor . Ben ön yıkamaya oma bize kullandığımdan koyuyorum diğer deterjan kısmınada dalan koyuyorum 60 drcde. Yıkıyorum hepsi pırıl pırıl oluyor
Elam123 Ebrcrkc aynen bende sabunla yıkıyorum . Sonra makinaya atiyorum elde yıkama ile tertemiz oluyor.
Ebrcrkc Albertosss malesef bizimde çıkıyor çoğunlukla kaka.3 tane farklı marka bez denedim fayda etmedi
Mahinursmr zeyatmaz ben ilk basta zeytinyağ sabunuyla elinde çitiliyorum sonra makineye atıyorum zeytinyağ sabunu zaten dogal bide direk makineye atınca imkanı yok çıkmıyor böle yaptıgımda leke falan kalmıyor 😊
Ozgesen48 Ya elbiselerde hiç denemedim ama ben yıkanabilir bez kullanıyorum.. kakasini pek bezine yapmıyor (tuvalet iletişimi uyguluyoruz) ama yaptığı zaman da bezde bi sarı leke kalıyor ister istemez .. güneşe derdimden sonra inanılmaz bir şekilde bembeyaz olarak topluyorum ..siz de bir deneyin derim güneşe serin lekeli kıyafetini belki bir umut çıkar leke
Safiiye zeyatmaz cnm ilk beyaz sabunla citiliyorum sonra makinaya deterjani ve e bebekten aldigim leke cikaricisini koyuyorum 50-60ta yikiyorum hic birsey kalmiyor
zeyatmaz Albertosss molfix kullanıyorumda büyükten ziyade küçüğü olması lazm bence. Popomuz küçük bez büyük kalıyor.
Ebrcrkc Albertosss sleppy molfiks minies denedim hepsi çıkarıyor büyüğü daha da çıkarır CNm belden çıkıyor çünkü
Cananscs zeyatmaz canbebe kullanıyorum arkasında ve önünde sızdırmasın diye özel yer yapmışlar çok iyi denedinmi hiç bir şekilde sızdırmıyor guzel bagladiktan sonra
Ebrcrkc Cananscs canbebe.de sizdirmamasi.icin bariyer mi var bak bu iyi olabilir bende merak.ettim bı deneyeyim