NNF19 Kızım 6 aylık, sürekli eller kulakta çekiştiriyor yada ağzında parmakları 🙄 huysuzluk diz boyu gece hiç uyumuyor çok mutsuz. Haliyle bende 🥺 diş sanırım ama damaklarda bişeyde yok dümdüz nasıl oluyor bu işler bi anda mı🤦🏽♀️
GiybetReis NNF19 Biz henüz o aşamalara gelemedik ama bi arkadaşım önerdi. Tetagıl ilacın adı. Diş etlerine sürülen bi tozmuş. Çok işe yarıyormuş. Bi doktorunuza danışın isterseniz😊🌸
ErkekkAnnesii NNF19 oğlum 9.5 aylık düzeltilmiş yaşı 7 ay 20 günlük falan oluyor bizdede aynı sorun özellikle 2 3 haftaya yakındır gece huysuzlukları başladı eller hep ağızda kulakta uyku sıkıntımız var diş etinde şişmede yok evde kendim kür yapmayı denicem zeytinyağlı sarımsak karanfil falan bir kür var iyi geliyormuş tedagil diş jelini çok duydum ama şuanlık diş jelini pek kullanmayı düşünmüyorum şuanlık tabi yarın ne olur bilemem doktorumlada konuşmadım ama diş zorluyor ne zaman çıkar bilmiyorum oğlum zorlanmadan çıksa keşke onun canı yandığında benimki daha beter yanıyor inşallah sıkıntısız bir an önce atlatırlar kolay değil onlar için 🌸