Annekizz Aşı olduk perşembe günü ilk gün ve ikinci gün hiçbirşey yoktu ama ne olduysa bugün sabah 7den beri yarım saat uyuyor uyanıyor ve uyandığı gibi emiyor huysuz aşı yeri kızarmış sizlerde neler oldu bu gece uyku yok sanırım bize 🤦♀️
ikizlerinannesi2985 Annekizz aşı yeri daha çok kızaracak, kabuk bağlayacak ilerleyen aylarda. Çünkü verem aşısı yapılıyor. Bizim nasıl sol kolumuzda iz var, miniklerin de ilerde o izlerden olacak☺️ Kızarması çok normal☺️
senamiray Annekizz bizde haftaiçi olucaz çok korkuyorum ateş yapar mı acaba birde uyku düzeni bozulur diye
Edakara ikizlerinannesi2985 ne zaman başlar kızarıklık falan bizde 1 hafta oldu ama daha bişey olmado sanırım oyle kabuk falan bağlamayınca tutmami anlamına geliyormuş doğrumu acaba
htceee98 ikizlerinannesi2985 Kolunda iz olacak bölgenin az birşey morumsu olması normal mi gerçi şuan geçiyor ama
Lalin Papatyaninannesii kızım 15 aylık kolunda verem aşısı izi yok. Kabuk bağlamadı, iltihaplanmadı, kanamadı. Hepsi gayet normal olabilir de olmayabilir de. Aşının tutmadığı anlamına gelmiyor 🤗
Puki senamiray her çoçuk farklı ne bende ne cevremde ateş huZursuzluk , uyku düzeni bozulma yaşamadık . Sadece 6/7 aya kadar ıltıhaplanıp kurudu . Kan aktı tekrarladı vs . Yaşayıp görceniz . Korkmayın bende korkardım milletin lafına bakıp . Hiç korktugum olmadı şükür
Annekizz Asel_sahra Durun linçlemeyiin aşı olduğu gün değil 2 gün sonra pamuğa kolonya döküp ovaladım hemşiremiz dedii 🙊🙊
Annekizz seyma-asaf Yıkamadım zaten kuzum bi linç yapmayınnn pamuğa döktüm sadece ovaladım hemşiremiz dedi
PudraKokusu Annekizz kolonyan alkollu hemen silin azcik buz falan koyun kotu olmadan rahatlatsin bari garibim
Annekizz PudraKokusu Ay bi linç yapmayın yaa doktor söylemeden böyle bişey yaparmıyım hemşiremiz dedi pamuğa dök ovala biraz dedi üstelik aşının üstünden 2 gün geçti
ikizlerinannesi2985 Edakara 1 ay sonra falan kızarıklık kabuk bağlama olur. Hemşire söylemişti bize zaten şaşırmayın böyle olacak diye