Arveninannesiii Merhaba kızlar. Bebeğim 8 aylık 2 gündür sağ göğsüm özellikle gece sertleşiyor ama sol göğsüm yumusak oluyor hiç böyle olmaZdı iki taraftan da emziriyordum bu durumu yaşayan varmıı
Bebek2020_ Arveninannesiii eşimin kuzenin eşi anlatmıştı bana. Doğum kilolarından dolayı diyet yapmış ilk önce bir memeden süt kesilmiş sonra diğerindende kesilmiş
gamzelininannesii Canım benimde öyle oldu aynı gogsum tekvdamla zor geliyordu meğer regl olcakmisim o yüzden gitmiş regl oldum sonra geldi bir hafta kadar gelmemişti sık sık emzir canim
Arveninannesiii gamzelininannesii regl olmama iki hafta daha var canım bende ondan süphelendim ama erken değilmi
Bebek2020_ Arveninannesiii sertleşen tarafı emzirin yada sağın. Bende birkaç kez olmuştu. Sonra ateşlenme. Mide bulantısı. Terleme. Bayılma olmuştu. Mastit deniyor buna galiba
Arveninannesiii Bebek2020_ bende mastit oldum canım sertleşme dediğim gece biriken süt bi taraf doluyor diğer güğsüm boş olmaya başladı
Arveninannesiii Bebek2020_ yani sıkınca az da olsa geliyor ama kızım onda huzursuzlanıyor diğer çok olanda duruyor bugün farkettim
Bebek2020_ Arveninannesiii Ya az geleni elinizden geldiğince emzirmeye çalışacaksınız yada sağacaksınız 🤷🏻♀️
Ssssraa Evet malesef ben az emzirmişim birnden fark etmeden, kesilmişti. Uzun süre tek göğüs devam ettik.