AntiFilozof Asla ama asla gündüz uyutamıyorum max 10 dk uyuyor sonra çığlık kıyamet uyanıyor meme haricinde hiçbirşekilde durmuyor zaten uzun emen bir bebekti ama şuan tamamen yapışık yaşıyoruz iki üç gün öncesine kadar sakin uslu bir bebeğim vardı oysaki 😏🤭
Havvaminl AntiFilozof az önce bende aynı durumu paylaştım bizde 2 aylığız aynı yarım saat uyudu bütüm gün nerden baksan onun dışında huzursuz ağlamaklı aynı durumdayız
GiybetReis AntiFilozof biz 5. Hafta atağında yaşadık bunu şuan 7. Haftamızdayız. 8. Hafta atağı sanırım sizin bahsettiğiniz. Ama biz 5. Haftada bu söylediğinizi yaşamaya başladık. Hala devam 2 haftadır . Şuanda kızım göğüsümde mesela 😅 duşa felan girmiyorum artık pes ettim😂
homosapiens AntiFilozof dün aksam 10 dan 1 e kadar memedeydi biraktigim an agladi artik emzirmekten sogudum😁 2 ay 9 gunluguz gunduz uykusuda sizin bahsettiginiz gibi
Hayalims AntiFilozof 2 ayligiz bizde sabahtan akşama.kadar memede uyumuyor hiçbişey yapamıyorum yemek dâhi yiyemiyorum emzik de almıyor ne yapicam şaşırdım
senamiray GiybetReis ne zaman bitiyor ya aynı durumdayız artık o kadar çok emmekten kusuyor bende başka çare bulamıyorum altını açınca susuyor
sedasnglr93 AntiFilozof bir şey sormak istiyorum bende daha yeni anneyim ama o kadar süre memede durunca kusmuyor mu benim bebeğim memede 15 dk duruyor onda bile kusuyor daha uzun durmak istiyor ama ben kuscak diye korkup bırakıyorum
AntiFilozof sedasnglr93 benimki kusmuyor canım ama fışkırmıyorsa ve aşırı değilse kusmada sorun olmaz
Yusufbebekk Benim bebeğim de 37 günlük ve birkaç gündür gündüzleri hiç uyumuyor hastalanacak diye stres oldum artık sürekli emmek istemesi ağlaması sorun değil bakıyorum yoruldum bıktım demiyorum ama üzülüyorum.büyüyorlar mı böyle olunca
senamiray AntiFilozof bizde öyleyiz 2 aylık olduk gece uykusuna yattı mı rahatlıyorum gündüz hep kucakta evi turluyoruz yada meme de yoksa asla durmuyor ne zaman geçer sizce allah yardım etsin bizlere❣️
GiybetReis senamiray Ya Vallahi bilmiyorum. Ben artık geceleri yatakta oturarak uyumakta buldum çözümü. Kızım üstümde. Sağıma soluma yastıkla kamufule ediyorum🤷🏼♀️ 2 haftadır böyle. Başka türlü uyuyamıcam anladım. 4. Ayda zaten uyku atagı dönemiymiş. Bütün düzeni değişiyormuş o ay. O yüZden zorlamıyorumda bebeğimi. Napalım en kötü 4. Aya kdr böyle gider. Sonra başlarım uyku eğitimine felan dedim. 😅
Derensk 2 Ay 1 gün den selam aynen ole huzursuz surekli 2 gündür normalde sabahları rahat akşamları huzursuzluk simdi bütün gün gece