Hepoyleolurzaten [silindi] canım sen nasıl başvuru yaptın biz sosyal yardımlaşmaya gittik pandemi var diye siteden yapıyoruz dedi siz kendiniz yapacaksınız dendi yaptık gelip evi de kontrol ettiler 1 ay sonra belli olur dediler ama hala ses yok siz kabul olduğunu nereden öğrendiniz acaba
[silindi] hakikizeytinyagi hayr ne alaka onunla sosyal yardımlaşma basvuruyosun ikiz yardımı diyerekten
[silindi] hakikizeytinyagi şartlı ikiz yardımı zaten canım evi arabası dükkanı olana vermezler zaten ondandr
[silindi] hakikizeytinyagi gerçi bizim evimiz var ama sen genede arkasını ara kndin gidip başvuru yap
Reyhan32 Kızlar bende başvurdum ama evinde calisabilicek yaşta olup ama çalışmayan kimse olmucak evin olablir eve bisey demiyolar araban varsa biraz zor. Benim evde görümce var o yüzden ve arabadan dolayı cikmadi
[silindi] Reyhan32 bizim evde arabada var aylık gelir 700 gecmiyecek cnm evin içinde ben ama arkasını aradım
[silindi] Hepoyleolurzaten ben sosyal yardımlaşma gttim cnm o şekil basvurdum Şubat’ta yapmıştım red edilmiş tekrar gttim itiraz ettim geçen hafta ve daha yeni kabul olmuş eşime mesaj geldi zaten oradaki adamda demişti mesaj gelir diye