Melekler Kızlar tutabiliyor musunuz benim ki emzik gibi jullandıgı için hep acıkıyorum bir de çok zayıfım öğlene kadar dayanıyorum sonra midem kazınıyor resmen ama tutmakta istiyorum 11 ayın sultanı sizler nasıl yapacaksınız
Aybarss_Mom Melekler bende tutmak istiyorum ama memenin biri sütten kesildi diğerinde ancak yetiyor oruç tutarsam bu kez aç kalır ne kadar yemek yesede emiyor işte 11 aylık oğlum
E-seenn Melekler Benimkisi 2 aylık bakalim deneyeceğim Allah’ım daha çok veriyor o zamn kızımda da tutmuştum inşallah tutacağım değilse kalıyor ya 😏
Nesrincente Melekler benım bebiş 2 aylık cok kucuk ek gıda falan olsa belkı tutardım ama suan bıle sureklı yedıgım halde aksama dogru sutum yetmiyor o yuzden tutmuycam maalesf
Melekler Aybarss_Mom ay aynı ben. Sol göğüsümü emmiyor sadece sağ dan veriyorum ama emmeden uyumuyor 1 yaş 5 aylık
Melekler E-seenn aynen dayanmak zor oluyor Emince valla e bi de arkalarında geziyorum 2 tane küçük uzanma hiç Yok nasıl olacakta bilmiyorum
Melekler Nesrincente aynen canm küçük aenin ki ama büyük olunca da sorun aklı eriyor hep istiyor yemek yese de