İkisi de %50de kaldı hepten kararsız kaldım şimdi 🤦🏻♀️ 10 buçuk aylığız doğduğundan beri bepanthol kullanıyoruz bizede çok iyi geliyordu ama son 1,2 aydır fazla iyi gelmiyor sanki sık bez değiştirip pamuk kullanmama rağmen nedenini anlayamadım yara şeklinde pişikler atlattık resmen başka tedavi edici kremlerle geçirdik sonra yaralar bitip arada bir kızarıyordu çok zordu son 1 haftadır çok şükür normale döndü yine koruyucu olarak bepanthole devam ediyorum doktorda onu önermişti şuan sorun yok ama bazen arada çok az kızarır gibi oluyor yine sanki çok hassas teni tam korumuyor mu acaba diye düşündüm o bile bazen iyi gelmedi çünkü, mustelayi da sadece 1 kere denedim denemez olaydım oda pişik yapmıştı bir ara o yüzden şıklara koymadım, sudocremi de hiç kullanmadım çok merak ediyorum çok kullanan var onu da ve kötü yoruma rastlamadım pek hatta yaralara pişiği geçirmeye bile iyi geldiğini yazmışlar o yüzden merak ediyorum iyi gelir mi bizede acaba diye denesem mi kararsız kaldım kremimizde bitmesine az kaldığı için sizlere danışmak istedim ama eşitlikten dolayı sanırım şuanda yine kararsız kaldım 🤦🏻♀️