Benibisall Merhaba hanimlar altınlarınızı nasil temizleyip parlatiyorsunuz bildiğiniz bir yöntem var mi?
ikiPrensesAnnesi20 Benibisall sadece bıseyin içine çamaşır suyu köy bardağın içine at altınları biraz beklesin barliyor ben hep öyle yapıyorum
pamuk-prensesim Benibisall denedikten sonra yorum yapar mısnız yine nasıl oldu diye bende alyansımı parlatırım ona göre 😊
Benibisall pamuk-prensesim kaynatmadan direk çamaşır suyunun icine attim baya fark etti denenebilir 😊
Biscolataerkegim Benibisall Kuyumcuya götürdüğüm bir vakit dediki çok kararırsa bulasik detarjanini su fairy falan varya sulandir içinde beklet biraz
BeautifulMother1 Benibisall benim yüzüğümünde soyulma gibi birşey olmuş renk değiştirmiş acaba neden olur daha alalı 1 ay oldu
birboncukannesiiii Benibisall bi alyansım var hiç de parlatmadım. Ama taaaaa evlenrken bilezikler için kuyumcum bulaşık makinesine at pırıl pırıl olur demişti.
Benibisall BeautifulMother1 evet farkediliyor şey de olabilir ya 18ayar altınla 24 ayar arasında fark oluyor öyle bisey de olabilir Belki yarim yarim yapmışlardır bence bi kuyumcuya sorabilirsin