momofemir Yeryuzu doktorlarinin sitesine bakin. Isterseniz kurban kestirebilirsiniz,afrikada katarakt ameliyatina vesile olabilirsiniz. Annem katarakt ameliyati yaptirtti gecen. Cok duygusalsi. Ben de hersene bu vakfa kurbanimi bagislarim
Papatyaninannesii Asilinannesiiiii bence ortak kurum sa olabilir ama ben olsam sma hasta bağoş bekleyen onlarca cocuk var onlardan birine bağışlardım o cocuklara cok üzülüyorum ilaçlarını almaları için tonca para gereklii
Kereminannesiii Asilinannesiiiii @annelerreleleee diye bir sayfa var instagramda gerçekten durumu olmayan aileleri buluş yardım yapıyor iletişime geçebilirsiniz rabbim kabul etsin
AloneMom Mayisannesi34 kesinlikle.alıp kendin götüreceksin için rahat olsun.çocuk sevindirmekten daha güzel bişey varmı.elimden geldiğince yapıyorum şükür🙏🏻
Mayisannesi34 AloneMom kesinlikle en azından doğru yere gittiğini gözünle görüyorsun. 😊 bende elimden geldiği kadar çevremdekilere yardım etmeye çalışıyorum 😊
Asilinannesiiiii Egeasaf20 onu kendi şahsi paramdan yapıyorum ama promosyon sanırım ortak kullanıma yapılmaliymis bir şahısa degil
Egeasaf20 Asilinannesiiiii kendi şahsi yardım ediyorsanız teşekkür ederim o çocuklar da kurtulacak inşallah Allahın izni ile Rabbım hayrınızı kabul etsin 🙏❤️
Organikumos Asilinannesiiiii ibb sitesinde anne bebek destek paketi diye geçiyor canım ama diğer illerde nasıl hiç bilgim yok 🤷🏻♀️
Asilinannesiiiii Pnravc canım biz geçen kurbanda kurbanı bağış yapmıştık. Türk hava yollarında çalışanların kurduğu bir dernek Altin Kanat ti sanırım . Senin için kesilen kurbanın üzerine adını falan yazıyorlar keserken sana video atıyorlar. Sonra dağıtırken de video atıyorlar.pakistandwkj mülteci kampına bağışlamıştır. Bizim çok hoşumuza gitmisti yine öyle yapmayı düşünüyoruz. Sizr de fikir olsun
PasaAnnesii Asilinannesiiiii ramazan geliyor erzak kolisi alabilirsiniz öyle dağıtacak birisi varsa bayramlık Alabilirsiniz çocuklara camiye verebilirsiniz muhtarliklat ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor kuran kursu varsa bildiğiniz bizim tanıdığımız var hep ona veriyoruz kocası yok kadının üç tane yetimi var
Bahser61 Ziraat mobilden veya başka bankaların mobilinden Kızılay, Diyanet, Mehmetçik Vakfı, TSK, THY vb.bircok yere yapabilirsiniz. Kızılay su kuyusu da mevcut. Çok fazla seçenek var, Allah niyetinizi kabul etsin inşallah 🤲☺️
Prens_annesi21 Asilinannesiiiii en hayırlı yardım sma çocuklarıdır çünkü o bebeklerin herkesten daha çok ihtiyacı var 😭