Mltmyigit Bebegim 32 günlük doktorumuz d vitaminine başlamıyor bingildagi tam kapanmamış varmi bu durum başına gelen 2 aylıkken bidaha görcem dedi sağlık ocagida 15 gunlukken başlatıyoruz diyo napicam ben
kelebek97 Mltmyigit hic bir şeye bakmaksızın D vitaminini 15. günde başlanması gerekiyor. Lutfen baslayin vakit kaybetmeden. Bebeğinizin gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Birde sağlık ocağının verdiği D vit. ve Demir ilaçlarının içerisinde paraben var daha sağlıklı bir marka kullanırsanız iyi olur.
Browni_61 Mltmyigit Doğduğu gunden beri kullaniyorum ben.Son 1 aydr baya aksattim ama unuttugm icn ama veriyorm hala.3 ay 7 günlüğüz.Bingildagi kapanmadi zaten bukdr kisa surede kapanmz cok erken yanlis bilmiyosam tamamen 1 yasna dogru kapaniyo
ikizerkekannesi Mltmyigit bebeklerde 2 bıngıldak var üst taraftaki en geç 1.5-2 yaş civarı arka taraftaki Bazen bebek doğdığunda ama en geç 2-3 ay arası kapanır acaba arka bıngıldan mı bahsetti normalde 15. Gün d vitaminine başlanır acaba siz doktoru yanlış mı anladınız başlamama sebebi ne ki