Blackcloud Hilosum Allah bağışlasın canım, şu an sadece düşünüyoruz zaten, Allah hayırlısını versin inşAllah.🥰🤲🏻🌸
DenizSerap Bu konuda ki cesaretli arkadaşları tebrik ederim ben bir çocukta pert oldum hayatım kaydı diyebilirim iki ve üstü çocuk sahibi arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz banyo yemek vs işlerini 👀
Blackcloud hsyn 😂Tavsiye istemiştim balım, yani zorlukları vs neler, işte bu tarz şeyleri öğrenmek istemiştim.🙈
Hilosum eminemre99 merhaba ben kademeli bıraktırdım. Önce gündüzleri azalttım ve hatta gündüzleri vermedim diyebilirim. Geceleri devam ettim. Böyle bir buçuk ay sürdü. Gebeliğim dört buçuk aylıkken tamamen bıraktırdım. Şimdi hiç emmemiş gibi davranıyor büyük kızım unutmuş gibi ♥️
eminemre99 Hilosum maşallah canım ya peki gündüzleri biraktirdinniz ya azar azar yani ağladı illa ek gıda süreci nasıl oldu onu yedi mi
hankardeslerr Blackcloud Canım benim oğlumda bu ayın 20snde 16 aylık olcak 2.ye hamileyim isteyerek kaldım 🥰 Bence bekleme, düşünüyorsun sonuçta ❤️
Muhasebeciana Blackcloud aslinda bana kalsa bende ikinci bebegi istiyorum 2-2.5 yasindan sonra tabi ama esim istemiyor ikinci cocugu 😁
Hilosum eminemre99 dikkatini başka şeye çevirin derler ya öyleydi. Yavaş yavaş azaltın o da siz de farketmezsiniz zorluğunu. Hiç ağlamadı. Ek gıda alımımız da iyiydi.