Merakliannemmm Merhaba annelerim 😘 oğlum mayıs ta 1 yaşına girecek, bu zamana kadr hep safari konsepti yapmayı düşündüm ama instagram da yada burda hep bu konseptini yapıldığını görüp artık klasik olduğuna karar verdim.. Yine de daha güzel Bi konsept bulamazsam mecbur yapacağım fikir verebilir misiniz bana 🥰🙏
CemreKerem35 Merakliannemmm ben çiftlik konseptine bayılıyorum ya hayvanlar falan çocuklar için çok uygun bence .
Kiminannesibu Merakliannemmm benim kızım var saçları sapsarı ama ona konsept bulamadım içimden erkek olsaydın kesin küçük prensi yapardım dedim belki sizin de hoşunuza gider
Merakliannemmm Erkek çocuğu için konsept de gelmiyor aklıma, büyük oğlumda uçak, Çiftlik, deniz, batman yapmıştım bu oğlumun ilk olacak
ikiyakisikliannesi Benm de oğlumun doğumgünü var gelecek ay kuzum, bende bekleyeyim şurda 😊 hemde üstte kalsın 🙈
Merakliannemmm CemreKerem35 Çiftlik gerçekten güzel oldu benm oğlum hayvan aşığıydı ama buna da özel bişey yapmak istiyordum farklı olsun diye safari yapayım dedim ama hep onu görüyorum