Kbrerd Merhaba 🙋♀️ Kırkım çıktıktan sonra adet oldum.2 adetimi olmadım henüz.bu durumu yaşayan var mı? 1hafta geçti çok korkuyorum 😱
Reckless Kbrerd adet düzensizliği olması çok normal. Bazen ayda bir bazen 2-3 ayda bir olanilir emzirirken..
Mervee98 Kbrerd ilk adetimi geçen ayın 6sında oldum ikinci daha olmadım yarın olmazsam bekliyecem bende
Deletedmom0086 Kbrerd Benim 40 ıma kadar afedersin leke şeklinde geldi 3 ay olmadım 4.ay oldum şimdi beklemedeyim ama insan korkuyor cidden ya hamileysem diye 🤦🏻♀️ Gebelik testi yapmışlığım bile var o süre içinde🙈
Hasret Kbrerd bende aynı şeyi yaşadım ve baya endişelendim canım 40 gün bitti ertesi gün adet oldum bu durum normal kabul ediliyormuş ama yumurtalıklar eski düzen çalışmaya başladığına işaret
Oske_21 Dogumdan sonra 1 yil duzensiz olmasi cok normalmis ozelliklede emziriyosaniz hamilelik suphen yoksa yani bi kaza falan olmadiysa korkma bende cok korkmustum 4. Ayda sokturucu ile regli oldum
Nisaasel Oske_21 ben 6. Ayı bitirmek üzereyim ama hala olmadım 4. Ayda söktürücü kullanırken emziriyor muydunuz. Doktor bana kullanabilirsin dedi ama cesaret edemedim süte geçer diye
Oske_21 Nisaasel yok emzirmiyordum bir sene boyunca degisiklik olabiliyormus sana tavsiyem sokturucu kullanmak istemezsin okadar cok kanamam olduku akillara zarar
Nisaasel Oske_21 6. Ayı bitirmek üzere olup hala olmayınca stres sinir şişkinlik hepsi var üzerimde ilk kızım da 40 çıkar çıkmaz olmuştum bu biraz bekleticek galiba
Oske_21 Akinci2 ya geliyorda oyle boyle gelmiyor zaten 9 aydir olmuyorsun regli onun bir patlamasi var ustunede sokturu etkisi ne koltuk kaldi ne yatak gunde 2 paket ped dusun
Pinkoloji Kbrerd bende olmadım ya 96 gün oldu doğum yapalı. Merak ediyorum ne zaman olacam emziriyorum da. Anormal bir durum yok inşallah.