Elif1010 DamlaDorukhan 3 aylıkke olmuştu böyle 6 ay 10 günlükken kulak kaşıma pişik isal salya ve diş geldi 😂 3 gün sonra da 2. Diş 😂 Ağrısız sızısız gelsin inşallah 😍
Nur0611 DamlaDorukhan kaç aylık bebeğin benimde aynı böyle damağı husz yemiyo biberonu çiğniyo uyumakta zorlanıyo. Diş mi acaba
Sinemisssss DamlaDorukhan Allah bağışlasın benim kızın da böyle ama daha çok küçük diye diş değildir diyorum
Daphnemom DamlaDorukhan çıkmaz daha 4 ay 6 günlük bizim de doktor dişler kemikleşmiş ama bu hemen çıkcak demek değil dedi ☺️
Sumeyra87 DamlaDorukhan benim oglanda 3 ay 22 gunluk.alt damak bu sekilde.dunde farkettim meme ucunu isirmaya calisiyor damagiyla.meme duskunluk basladi.uykular gitti zaten.salya bayadir var ama tukuruk bezleri diyorlardi.bilemedim bende simdi bakalim dismi gercekten.
Cildirttiniz DamlaDorukhan Bizimkiyle aynı gün doğmuşlar.bizimkide böyle. Ama diş değildir bence. Yoğun salya ve tükürük bizde de var
Sinemisssss DamlaDorukhan benim kızım da 3 ay 20 gün hadi bakalım salya elleri hep ağızda umarım sıkıntısız atlatırız bu dönemi de