Mgorgun61 Selamlar 🙋🏽♀️ Aranızda armut uygulamasından ev temizliği yaptıran var mı? Memnuniyet derecesi nedir?
Eylulo Mgorgun61 ben bir kere birini çağırmıştım ama malesef memnun kalmadım çok üstünkörü yapmıştı. O yüzden tanıdık birinin referansı ile birilerini buldum böylesi hem daha güvenilir oldu.
elifhanimm Ben boya yaptıracak dolaplarıma inanılmaz fazla ücret çıkardılar o gün bugündür de yakamı bırakmadılar belalar belaağ😀
Mgorgun61 elifhanimm bi temizlik yaptırmam lazım ya daha önce bi tanıdığın evine geleni almıştım ama memnun kalmadım . Armut yorumlarını okuyorum memnuniyet fazla ama buradan bilgi almak daha gerçekçi ☺️
Deletedmom5284 daha önce burda soranlar olmuştu beğenmeyenler olmuş diye bende vazgeçmiştim ama iyi birini bulursak mantıklı
Mgorgun61 Herkes kendisi mi temizliyor evini ya tamam bende sil süpür normal yapıyorumda camları koltukları falan sildirmek istiyorum önümüzdeki hafta çağlayan tarafında oturuyorum o taraflarda oturup yardımcı alan varsa bana da yönlendirir misiniz? 🙄
Cicekimftm Mgorgun61 Evet kendim temizliyorum 😊 eğer kadın cagirirsam o gelmeden temizlik yaparım . O derece
Mgorgun61 Cicekimftm 😀😀 vallahi helal olsun sana 👏🏽 dip köşe bucak temizliği çok seviyorum bende çocuktan önce bende hep kendim yapıyodum ama çocuktan sonra gözümde öyle büyüyorki 😒
Cicekimftm Mgorgun61 zamanla alışıyorsun,1 günde değilde bir kaç günde yapıyorsun. 3 çocuk var bende sürekli bir temizlik halındeyim.az eşya az iş mantigindayim artık.
Mgorgun61 Cicekimftm 3 kez helal olsun o zaman ☺️👏🏽👏🏽 Biraz tez canlılıkta var bende bi günde herşey olsun bitsin istiyorum işte neyse bakalım teşekkür ederim 🙏🏼
17112020 Bmm denk geldiğim postlarda ya da instada memnun degillerdi ustun koru vs vs diye..yakin cevreden bulmak daha mantıkli