Dgirgin Ya kızlar bunaldım iyice biri 5 yaşında 2. 3 buçuk aylık iki çocuğum var 6 yıllık evliyim eşim uysal ilgili biri ama karşı cinsle fazla samimi oluyor kendine bir arkadaş grubu edinmiş grup kurmuşlar whatsapdan sürekli yazışıp duruyorlar ve sürekli eşimi dışarı çağırıyorlar içmeye falan gitmek istiyorlar ben ben eşimin onlarla arkadaşlık etmesini istemiyorum defalarca tartıştık küstük anlattım yok ille de arkadaşım onlar benim görüşmek istiyorum diyor o arkadaşların 2 si kız evli barklı insanlar ama sürekli kocamı gruptan kışkırtıyorlar dışarı çıkamaz İzin alamaz gibi laflar yapıyorlar dün çaya çağırdı biri hepsi toplanandılar ben gitmedim haftaya da diğerinde toplanacaklarmış eşim gitmek istiyor ama ben istemiyorum ne söyliyeyim de gitmeyelim diyor ayıp olur falan diyor bana bende muhattap olmak istemiyorum onlarla yine bu sebebten aramız bozuldu onlarla arkadaş olsun istemiyorum napcam bilmiyorum artık bi akıl verin bana
Oske Dgirgin kızlar konusuna bisey diyemicem ben olsam yanliz birakmaz bende giderdim ama esimin birileriyle arkadaslik ettigi zamanlar ben istemiyosam sabrediyorum fazla muhabbetten tez ayrilik dogar diye ki doguyo ama kiz arkadas konusu bilemedim tanidigim ve guvendigim birileri olmasi lazim yani hepimizin arkadaslari olabilir ama benim olsa esim tanir mesela
Sevgi1 Dgirgin bensiz gidemezsin bitti diceksin bahane arıyorsa da iki tane çocuğu var çocuklar rahatsız biraz durmuyor vs desin tamam. Saçma sapan iş yapmasin sinirlendirmesin seni öyle söyle ben bile kızdım ya
thelake Dgirgin Buyur burdan yak sen o kadınların kocalariyla grup kurup msjlassaydin acaba napacakti 🤔🤷♀️
balyanakannesielif Dgirgin bu erkekleri hiç anlamam neden böyle bişey yapma gereği duyarlar acaba anlamıyorum🤷♀️
Deletedmom090 Bence o kadınların inadına her yere müsade edin ama sizde gidin hep. Hemde böyle süslenip püslenip yani böyle zıtlaşırsanız eşiniz daha çok ısrarcı olur bence. Haklısınız tabiki bi şey demiyorum ama yöntemi değiştirmek lazım😈
Fredy Bence esinizle sizde gidin. Onlarin yaninda cool gorunun. Surat asmayin hatta wp grubuna sizde katilin. Esinize o grubdan cijmasini soyledikce orasi onun icin daha ilgicekici oluyo. Sizde ona katilin kaleyi icten feth edin😉
Dgirgin Sevgi1 öyle demedim ben gitmiyorum dedim sen istersen git dedim ki biliyorum gitmez eşli toplanıyorlar çünkü
Dgirgin balyanakannesielif ya bende anlamıyorum maddi sıkıntı yok huzur var ama onlar yüzünden hep huzur kaçtı nerdeyse her hafta tartışma çıkıyor
Edaedag Dgirgin ne saçma bisey bende erkeklerle grup kurayım de bulaşayım bakalım kendi ne diyecek cok normal bisey sanki.kadinla görüşmesi doğru değil ya aralarında bisey olursa bence bi şekilde ciddi olduğunu göster
Dgirgin Edaedag aynısı söyledim bende grup kurucam iş arkadaşlarımla erkek kızlı ve sen napcaksın görelim dedim cvp vermiyor ay bir de her hafta içme muhabbeti deli oluyorum
Dgirgin Onların yüzünü bile görmek istemiyorum görünce ters bi konuşma yaparım herşey daha kötü olur diye çekiniyorum
KuzeyiinAnnesii Dgirgin onlarla arkadaşlığını bozmaya niyeti yok Gelmemek için bahane bile bulamayıp ayıp olur diyebiliyor Ama sen Eşiyken seninle arasını bozabilmeyi mutsuz olmayı göze alabiliyor Gerçekden garip bir durum Allah yardımcınız olsun
Yasey Dgirgin yalnız bırakma düş peşine sende git. Ailece görüşmemi oluyor. Sadece WhatsApp grubu mu görüsüyor eşler olmadan
Dgirgin Yasey whatsap sadece 3 erkek 2 kız olarak iş arkadaşları var onlar geyik muhabbetleri işte dışarda görüşmeler ailecek oluyor eşim şuan onlarla aynı ortamda değil çalışma alanı farklı ama bu seferde grup görüntülü konuşma yapıyorlar telefonu kurcalarken gördüm
Srht Dgirgin yok artık! Arkadaş için evde ailesiyle huzur bozuyorsa bu ilte bir iş vardır dikkat et arkadaşım ciddi ciddi konuş arkadaşların için ailene bana küsüyorsun sence de bir gariplik yok mu bu işte diye konuş!
Srht Dgirgin ne diyim gitmiyim ne demek?! Evde iki çocuğum ve eşim var akşama kadar beni bekliyorlar. Bana ihtiyaçları var! Bebekler babayla ne kadar çok zaman geçirirse o kadar duygusal zekaları gelişirmiş... anlamıyorum bu insanları... Bu arkadaş gurubu eşinizin başını yer gibi geldi açıkçası... eşinizle kıskançlıkla değil de işin ciddiyetiyle konuşun bence. Benim whatsaptan yazıştığım erkek arkadaşlarım olsa ne hissedersin bu sence hol mu normal mi diye. Birde evin dışındaki insanlar kimseye bahane bulmak zorunda değil. Gelmiyorum bitti!
Dgirgin Srht zaten yaptığım kıskançlık değil onlara gıcık oldum eşime verdikleri gelemezsin gidemezsin diye gaz veriyorlar bu sebebten yani kıskanmadığımı yanlış geldiği için bu şekilde davrandığımı söyledim bende çalışıyorum hemşireyim bir sürü erkek arasında çalıyorum bende böyle bişey olsa hoşuna gidermi falan diyorum gitmez diyor ama kendi yapmaya devam edemiyor kopmuyor onlardan