banuyusuff kızlar 6aylık bebeginize günde kaç öğün veriyorsunuz? su miktarı nekadar ayarlamak lazım? tarifleri nerden buluyorsunuz 🤷♀️ kafamda sorular
minikcancan banuyusuff günde 2 öğün sabah sebze öğlen meyve olarak veriyorum alıştırma bardağına 90 ml su koyuyorum gün içinde ne kadar içerse içiyor tarifleri instagramda pinterestten falan bakıyorum
Giizz banuyusuff tadım yapıyor olmanız lazım öğün olarak değil sizin. Siz su teklifinde bulunun susamışsa eğer içer çay bardağının dibi kadar
Oykmmkrkn banuyusuff Bizim doktorumuz sebze çorbaları vermeye başka demişti. Sabah da yumurta sarısı ver dedi suda günde 4 tatlı kaşığı ve meyve olarak armut dedi biz 5ay 10 günlüğz başla artık dedi ben daha veremiyorum 6 ayını bekliyorum
Derinkolgillerr İnstagram da bebeğim ve sunumları diye bir sayfa var orada bir çok tarif oluyor ben bazen oradan bakıyordum bazen de kendim türetiyordum
YK2356 Günlük 30 cc su , 6 ay da ilk üç gün yoğurt deneyin yoğurda alerjisi olmazsa günde iki küçük kase verirsiniz sonra havuç vs hepsini üç gün deneyin sonra çorbalara geçin emiyorsa sık. Sık emzirin