_linamm Kızlar dün kızıma menenjit aşısının ikinci dozunu yaptırdık 10 aylık kızım. Ama dün gece hiç uyuyamadı sürekli ağladı ve aşı yeri sert ve morarmış başına gelen var mı ne yapmalıyım taşındığımız için bu doktora ilk defa geldik ama pişman oldum resmen
Dkk _linamm biz yaşadık. Hemşire şişlik kısmına hiç müdahale etme dedi .doktor yağlı kremle hafif masaj yap dedi. Dağılmazsa 1 yaşında tekrar bakılır dedi. Kızım elletmediği için yapamadım birşey ama çok şükür dağıldı gibi
gezentianne _linamm Biz de geçen gün menenjit 2. dozda aynısı yaşadık (B tipi bexsero) ateş ve döküntü oldu ilk kez yaşadık aşı bacaktandj ama kolu sinek ısırmkş gibi kızardı. Ağır bir aşı ama etkisi cok büyük pişman olacak bişey yok onun iyiliği için
BalKizimElisam _linamm menenjit asisi saglik ocaginda mi yapiliyor? Ve hangi aydayken yapiliyor bilgim yok beni aydinlatir misiniz ?
jap _linamm bexero ilk doz kızıma da böyle yapmıştı diğer hiç bi aşı da huzursuzluk bile olmadı. Kolonyalı pamuk koymuştum ben.
SonSerce Menenjit aşıları maalesef çok sancılı geçiyor. Ben de bexero yaptırdım. Ağrı, şişlik, morarma, ateş yaptı. Bu ay ikinci dozu var şimdiden gerilmeye başladım.
Emine_1245 Canım bizde dün bexsore ve nimenrix in ilk dozlarını vurdurduk. Aynı valla gece çok sık uyandı ağlayarak. Bugün de çok huysuz birşey yemek istemiyor. Aşı yeri de kızardı hafif şişti. Inş kısa sürede toparlarlar
Bebegimmete BalKizimElisam bilmiyorum sadece devlet karşılamadığı birde tanesi 550-650 TL arasında olduğunu biliyorum