Kuzeybabyy Bebeğimi filede yıkıyorum filenın yastığı var kafasını yıkarken yüz üstü yatırıyorum kolları yastığın üstüne uzanıyor acaba ağrır mı uzatınca kolları 🥲
Mom070 Kuzeybabyy Ben filede yıkamadım çok ilk zamanlar yüzüstü yatırıp önünü sonra sol koluma uzatıp sırtını ve kafasını yıkıyordum. Direkt koymadım hiç. Ağrır mı bilmiyorum ama kafasını yıkarken yüzü yastığa mı geliyor?
Lilav21 Kuzeybabyy bende öyle yıkıyorum ağrımıyor,çok seviyor hatta öyle yatırınca gazını çıkarıyor 🙈
ecemm-6161 Kuzeybabyy canım ben yüzünü değdirmiyorum kolumu geçiriyorum filede hep yokıyorum doğduğunda beri kolumu kolların altında tutup yıkıyırum 😊💁🏼♀️ Yüzü değmesin canm ağrıyabilir 🙂 dikkat et canım
Kuzeybabyy Mom070 kafasını havada tutuyor zaten sadece filenın yastıgına kolları denk geliyor uzamış bir şekilde 😌
Kuzeybabyy Lilav21 benimde köpük file aslında yumuşak yastığı zaten ama aklıma geldi birden kollarını kolumla destekleyınce zorlanıyoeum ama yastığa göğsünü koyup kollarını ileri uzatıca kolay oluyor 😌
Kuzeybabyy ecemm-6161 kolumu geçirince tek elle zorlanıyorum ya 😌 bende fjöpük file aldım yastıklı yastığa kollarını uzatıyor zaten kafayı kaldırıyor