agacsizkoala Kagansmother Sabah sabah ne ara kalktın Üstüne birde şiir yazdın Ben daha gözümü açamadım Bide yorum bekliyorsun zalımmm 😁
Minikoalamm Kagansmother valla çok bozuk bı deneyeyim diye para yükledim düşmeye başladı bende mi sıkıntı anlamadım
Kagansmother agacsizkoala sabah mi ben 5-6 aylik bebek saatinde ikindiye yaklaşıyorum 😅 5.30 ta ayaktayız biz 🤣🤣
Kagansmother PortakalliKahve aslinda o yuzden onlarla değiştirmek istedim şiir umutsuz coinler icin 😅
Aymiraaa Kagansmother yaa bizde 3 4 gün önce başladık holo aldım ama gel görki araştırmadan girince yüksekten yatırmışız zarardayız şu an eşimle elimizden telefon düşmüyo resmen geçen düşükken btt aldım o karda allahtan 😂
Kagansmother Aymiraaa iyi bari bizde 1 haftadir araştırıyoruz 500 tl kr yaptık daha da cikar diye satmadık simdi 100 tl düştü kar nasip isi birazda 🤷♀️🤗
Momsbabyy Kagansmother Bu holoyla btt beni de yaktiii 200 TL zarardayim bekliyorum mazlum mazlum 🥺😂😂 şiir de efsane bu arada tam bizlik😂
Aymiraaa Kagansmother ayyyy darısı bizim başımıza ya neye el atsak kuruyor yemin ederim eşimle öyle bi şansımız var 😂