minibiranne Annelerim bebeğim soğuduğunda beri sleepy yenidoğan serisini kullanıyorum şimdi 9 aylık olmak üzere sleepy devam ıslak kendilerine geçiş yapsam sıkıntı Yaşar mıyım? Kullanan var mı acaba?
Mualdu06 minibiranne bende bekleyim şurda henüz 2 aylığız aynı ıslak mendili kullanıoz ilerde lazım olur
ilkgozagrimmm minibiranne Ben 3 ay yenidoğan kullandım daha sonra sleepy sensitive geçtim hiç bir sorun yaşamadım. Hem içinde daha çok var hem de yenidoğana göre daha uygun
Cicismoms minibiranne bazen hassasa cildi pisik oluyo bazılarının sleepyde icerikleri değişiyor sıkıntı yaşadım ben mesela zeytinyağlı kullanıyordum. İçeri değişti pisik yaptı . Şuan 15 aylık Yenidoğan geri döndüm
Kubraa-e minibiranne ıslak mendil yerine pamuğa kaynamış soğumuş su sıkıp siliyorum ıslak mendil pişik yapıyor bebeğimi
SelimeliS minibiranne devam mendili hangisi bilmiyorum ama su an son çıkan sleepy extra ıslak mendili almayın icerigi temiz degilmis aldiktan sonra farkettim hafif pişik yapti ogluma 🤦🏻♀️
Burcu35 minibiranne Ek gıda döneminden sonra baya bi direndim ama bende sensitive serisine geçtim çünkü yenidoğan tam yeterli gelmiyordu artık iyi temizlemiyordu😕 biz sıkıntı yaşamadık 1 paket alıp deneyin ona göre karar verirsiniz