Alyakusu Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar benimki salıncakta uyuyor ve bu durumdan hiç memnun değilim uyku eğitimi vermek istiyorum 2 gün denedim ama hem kendim hem de bebeğim yorulduk. Sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Uyku eğitimi verdiniz mi? Verdiyseniz nasıl yöntem uyguladınız kaçıncı ayda başladınız?
Ftmsvnc Alyakusu Oğlum 21 aylık vermedim keşke aglatmadan alistiraaydim desteksiz uykuya..şimdi ben çekiyorum gece kaç defa kalkıyor sayamadim bile
elifle aybkkara Alyakusu bende sallamayi bıraktırma yöntemini sevdim kendisinin ve uyutma şeklide güzel bence sabırla her anne yapabilir bu yöntemlerle. Yanlız ben şuna takılıyorum denedim çok ağladı kısmına. Zaten zor olan ilk 3-4 gün,siz bebeği yipratip deneyip bırakmalısınız, kararlı ve hazır olduğunuzda başlamalısınız.
Alyakusu aybkkara ben bu ay başladım 4 aylığız ama sanırım biraz erken oldu gerçekten zorlandık. Hangi yöntemle vereceksiniz uyku eğitimini
aybkkara Alyakusu Türkan Acar hesabı var instagramda onun uyku eğitimi videoları var sabitlenen orayı baz almayı düşünüyorum. Memnun kalan çok anne var. Bide bebekler belirli bir süre destekli uyumaya ihtiyaç duyarmış o nedenle erken başlamayı düşünmüyorum.
Alyakusu elifle aybkkara evet yıprandık 2 günde bile çok zorlandı erken başlamışım zaten atak dönemi. O hesabı bilmiyodum takip edicem teşekkür ederim
Ftmsvnc aybkkara emzirme dönemi bitince vereceğim inşallah memeye çok düşkün yemek bile yediremiyorum ☹️☹️
elifle Alyakusu atak ve diş zamanı olmamalı evet ,hasta da olmamalı başlarken. 3-4 günden sonra aydınlık başlıyor,yonteminizden emin olup kararlı olun,bebek herşeyi hissediyor,siz stresli olursanız oda direniyor.