Seda321 Merhaba anneleri kızım 2,5 aylık haftada bir kere yapıyor bunu 12 saattır uyumuyor karnı tok gazı çıktı altı temiz ama yok ne yaptıysam uyumuyor çok uzun süre uyumadan kaldı bu normalmı yaşayan oldumu. 🤦🏻♀️
AysunKerem Seda321 2 ay 9 günlük oğlum ilk 10 gün uyudu sarılıktan o günden beri uyumuyor. 36 saat uyumadığını son 12 saatinde aralıksız ağladığını biliyorum. Her günüm onu uyutmaya çalışmakla ve başarısızlıkla geçiyor.
Seda321 Emirin_Annesi10 kundaksız yatırmıyorum hep kundak işe yaramıyor ağlıyor sarınca hala uyanık gülüyor
Nevinugur Seda321 canım benim bebeğimde ilk 3 ay hiç uyumadı diyebilirim ne yaptıysam uyuyamıyorum annemle dönüşümlü bakıyorduk biz dayanamıyorum uykusuzluğa bizim kız böcül Böcül bakardı valla ilk zamanlar gece 3 te felan pes edip uyuyordu sonra o saat öğle saatine kadar geldi düşünün artık ama 3 ayı ne zaman doldurdu uyumaya başladı sadece geceleri sık uyanıp emmek istiyordu o kadar sanırım gazdan uyumuyor lar ama gaz için yapmadığım şey kalmadı yinede uyumuyordu canım Allah yardımcın olsun valla bi an o anları tekrar yaşadım çok zordu şimdi 15 aylık şükürler olsun 🙏
eda_16 Seda321 sadece kollArını kundakla ve biraz yan yatır. Biberon kullanıyorsa emzik ile birlikte dene ha birde gözlerini şapka ile kapat şapkası gözlerine gelsin ortam loş ışık olsun hemencecik uyur