Kcr Bioderme atoderm intensive krem kullanan arkadaşlar içeri hakkında bilginiz var mı bebekler için temiz mi
Yenidennn Kcr bioderma atoderm insentive baume kullanıyorum 10 aylık oğluma, yüzünde kızarıklık vardı geçti şükür.
DefneCeydak Kcr mrblar, ıçeriği hakkında bilgim yok , 18 aylik kızıma egzama teşhisi kondu , cildiye dr.muz onu verdi, hergun mutlaka nemlendirin , cildi iyi nemlendirir kuru kalmasın diye bi suredir kullaniyoruz..
Bill Kcr icerik bilmiyorm ama doktorlarin bircogu tavsiye ediyo. Bende uzun suredir kullaniyorum. Sabah aksam nemlendiriyorum. Egzamaya iyi geliyo
Dmt-01 Kcr mühendisinoğlu incelemişti temiz demişti yanlış hatırlamıyorsam bende kullandım kızıma çünkü
Kcr DefneCeydak Bill Yenidennn @ Dmt-01 Alayay ewet bende 2.5 aylık bebeğimin karnında egzamalar oluştu ona kullanıyorum bol sürünce ve günde 2 kez sürünce hafifledi ciddi anlamda ama ben tedirginim bebeğin vücudunu bu kadar yoğun kreme maruz bıraktığım için mühendisinoğluna baktım krem yoktu göremedim sizler gördünüz mü arkadaşlar
Alayay Kcr bebeğim 2 buçuk aylıkken çilek yemiştim. Sütümden ona geçmiş . Yanakları kıpkırmızı alerji oldu. Doktorumuz bu kremi Önerdi. Rahatlıkla kullanılabilir
Dmt-01 Minikbal aynen aynısı değilmiş ama bioderma genel olarak temiz içerikli doktorlarda genelde öneriyo çünkü
ikizleriim İçeriği temiz ve çok güzel nemlendiriyor uzuuuun süre nemli kalıyor bebeklerim ve kendim için kullanıyorum