Elele aybukemom tahin pekmez veya tek pekmez falan yemiyor mu çok doğru değil evet ama ben bi dönem yumurtayi ona batirip yediriyordum hiçbi şey yemiyodu çünkü şimdi de arada ekmeğe kaşar koyup pekmeze falan batiriyorum anlamadan yiyo
Oozzee aybukemom benim oğlan 27 aylık, hiçbir türlü peynir sokmuyor ağzına. Nelerin içinde denedim, ne türlerini vermeye çalıştım ama yok, ağzına denk gelirse yanlışlıkla tükürüp atıyor🤷🏻♀️ Yemiyor yani ne yapayım.
minnosunannesi06 aybukemom 16 aylik olduk benim oglanda naptiysam yediremedim verdiğim gibi çıkarıp oguruyor hemen
aybukemom Sadekahvem hadi ya , aslında bende kahvaltı yapmayo sevmiyorum sadece ona hazırlıyorum acaba ondan mı yemiyor
aybukemom Mom070 anladım , benimki yumurta da yemiyor pankek yaptım mı anca bitanesini yiyor yani gün içinde bür yumurta tüketmemiş oluyor eskiden yoğurt çorbasına koyardım şimdi anlıyor onu kokusu geliyor yemiyor
aybukemom Adamelis12 yok uzun zamandır vermiyordum aylar oldu herhalde bıgün bü tekrar deneyeyim dedim omletine koydum yok yemedi tükürdü . Sanırım damak tadına uymuyor. Biraz daha ara verelim napalım
Adamelis12 aybukemom biraz daha büyüyünce deneyin bakalım bizimde sonuçta sevmediğimiz şeyler oluyor ☺️
aybukemom CankizimRavzam peyniri mi , hiç denemedim ama kızım reçel yemiyor ya sanmıyorum yiyeceğini ama denerm
egoztrk aybukemom ben bi tane kek tarifi gormustum bazlı altac diye bir influencer paylaşmıtı. Sıkıldıgı zaman onu yapıyorum oglum severek yiyor. simit, patates tostu gibi seylerde yiyo. Umarım bir gün severler
aybukemom Sadekahvem herşeye elini attığı için onla kahvaltıyaomayı sevmiyorum yemekten çok dağıtıyor 😣
CankizimRavzam aybukemom evet canım peyniri sevdiği bi recele batir belki yer benim kız da istahsiz ama vişne receline ufacık batiriyorum yiyo INŞALLAH yer peki yoğurt süt tuketiyomu