aybukemom 15 aylık kızım var ama bir türlü peynir sevdiremedim nasıl versem yemiyor .varmı öneri ,yemesede ilerde yermi acaba .bende babasıda peyniri çok severiz ve her türlüsünü alıyoruz eve ama şu çocuğuma bir türlü sevdiremedim
MutluMommy aybukemom pankekin içinde yumurtanın içinde olabilir benim oğlum 8 aylık evde kendim cicibebe yapıp içine koyuyorum hiç farketmeden yiyo yada farklı peynirler deneyin labne falan yada büyüyünce sever en kötü daha çok küçükler
zeyzey77 aybukemom yoğurt ayran kefir filan tüketiyorsa peynirin yerini tutar . Zamanla peynire alışır ama yumurta içerisine filan da koyabilirsin peynir belki o şekilde yer
Sadekahvem aybukemom kızım 2 yaşında şimdiye kadar sayılı yoğurt yemiştir. Peynir hiç yemedi. Sorun etmiyorum ne yapayım yemiyo çocuk..işte sadece sabah kahvaltisi sıkıntı oluyor tek yumurta yiyor. Doktor peynir için birşey demedi ama yoğurt mutlaka yemeli dedi çorbasını yapiyrm Allah’tan onu yiyor☺️
GunesliHayat Benim kızımda asla beyaz peynir yemiyor.labne,kaşar veya krem peynir yiyor sadece.bence zorlamayın iyice tiksinmesin 😇
GunesliHayat aybukemom yoğurt yiyorsa o yeterli demişti bizim doktorumuz.kalsiyum içeren 1 süt ürününü tüketmesi yeterli geliyormuş küçücük bünyelerine 💕 zamanla yemeye başlar bizimkilerde sıkmayın canınızı.
MutluMommy aybukemom o zaman zorlamayın bence belki büyüyünce sever şuan peynirden alacağı vitamini kalsiyumu başka şeyden alır
Poyrazzz01 Alışana kadar çorbasına falan kaşar peyniri rendeleseniz bazen ben tarhanasina rendeliyorum bizimki de sadece labne yiyo çünkü
aybukemom Poyrazzz01 anlıyor domates çorbasına koydum yemedi önceden az da olsa yerdi şimdi olaya ayıkmış hemen anlıyor küçük sıpam😀
aybukemom zeyzey77 yoğurt ayran yüketiyoruz ama malesef yumurtayıda zorla yediriyorum bu sabah labneli yumurta yaptım yediği anda tükürdü ondan sonra herşeui reddetti
MutluMommy aybukemom zeytin domates salatalık fırında elma dilim patates atabilirsiniz kendi eline alır yer Menemen olur bide İnstagram ek gıda anneleri diye bi sayfa var ben hep ordan bakıp yapıyorum
Elele aybukemom sadece yumurta ve tahin pekmez yiyor hala ayni asla zeytin peynir yemez bazen yumurtasina katardım zeytin falan şimdi yumurta da sadece haşlanmş yiyor
aybukemom Elele keşke doyursada kendini yüne yemese , yumurta haşlasam sarısını yemez kavursam tükürür peynşr zaten yemiyor
Sadekahvem aybukemom Yumurta beyazı tek tüketildiğinde diyet sayiliyormus. Onun yerine sabah çorba verseniz
Elele aybukemom tahin pekmez veya tek pekmez falan yemiyor mu çok doğru değil evet ama ben bi dönem yumurtayi ona batirip yediriyordum hiçbi şey yemiyodu çünkü şimdi de arada ekmeğe kaşar koyup pekmeze falan batiriyorum anlamadan yiyo
Mariposa aybukemom benim kızım da yemiyor, gece uykudan kaçmak icin dolabı açıp peynir getirip yiyor 😅 çakal carlos