Alpmedine Kızlar 18 aylık bebeğimin nerdeyse hiç iştahı yok. Dün komşunun annesi dokunuk olmuş bu dedi .Yani bi yiyecekten tiksinmiş . Başına gelen var mı? ( peryavşan otu ıslayıp uyguladım kendisi tarif verdi)
Dilekmh Alpmedine komşunun annesi doktor mu ?? Nasıl onu dinleyip ot uygulayabiliyorsun aklım almadı. Koca karı lafıyla hareket etmeyip doktora götürmeyi deneseydin bacım
Serapveminikleri Alpmedine ilaca karşısiniz ama komşunun siykedigi saçma sapan otları vermeye karşı değilsiniz 🙄
Alpmedine Serapveminikleri dağdan topraktan gelen hiç bişeyin zararı yoktur . Size belki çok uçuk kaçık gelecek ama ben öyle inanıyorum . İlaç kullanınca çok daha mı iyi olur. Bağışıklık yerle bir oluyor. Tabi herkesin kendi fikri.Hepsine saygı duyarım.
Serapveminikleri Alpmedine Toprakta yetişen her bitki yenmez kullanılmaz lütfen bu mantıkta olmayın olacaksanız da bebeklerde uygulamayın 🙏ilaç taraftarı olmamanız güzel tabiki kimse size hemen gidin ilaç verin demedi ki ayriyeten iştah ilaçiyla bağışıklığın alakası yok 🙏