Elifatih25 Esimin testi pozitif cikti muhtemelen bendede var bebegimizde var ne yapacagiz 6 aylik oglum cok oksuruyo. Surec nasil ilerliyo bilen yazsin lutfen 😭 dua edin nolur kendimden gectim oglum icin cok endiseliyim 😭
denizmoms1 Elifatih25 testinizi be zaman vermiştiniz beniö oğlumla bende hastayız ama gripmi covitmi anlamadık d
denizmoms1 Elifatih25 çok geçmiş olsun allahım çok büyük bana test yapan doktor korkma bebeğin için onların bünyeleri sizden sağlam oluyo ilaç kullanöadan toparlıyolar demişti
Elifatih25 denizmoms1 bzde grip saniyodk kendimizi ama artk bn nefes alamayinca test verdik ben negatifim ama bnde butun belirtiler var esim pozitif benden iyi durumda ama bebegimiz oksuruyo 😭 cok korkuyorm ona bsey olmasn ben ona kavusabilmek icin cok bekledm
Elifatih25 denizmoms1 insallah benim bebegim.premature yani bnyesi o kadar saglam.degil.srekli hasta olur smdide cok.oksuruyo
Elifatih25 denizmoms1 bebegime test yapmadilar ben negatifim ama ikimizdede belirtiler var. Zaten il saglik mudurlugunden arayan kisiler birsey yapmayin kendi kendine gecer diyolar. Yani yapilabilecek birsey yokmus 😔 bebegim cok oksuruyo ve burun akintisi balgami var