Karabiber57 Aryemus_3 biliyorum banane ama siz eşim ANASINDA deyince bi tuhaf oldum sizinde oğlunuz varsa gelininiz arkanızdan anasında diye hitap ettiğinde ne hissederdiniz merak ettim?
Aryemus_3 ikizbabymom böyle bişey varmı bilmiyorum ben kafadan yapıyorum kahvaltıya mısır unu yumurta peynir pulbiber karabiber kimyon yağ karıştırıp tavaya basıyorum arkalı önlü pişiriyorum aynısını patates kabak ıspanaklada yapıyorum onlara taze soğan doğruyorum yakışana maydonoz vs
ikizbabymom Glll44 beğenirsen ben de deneyeyim öğlen çocuklara çarşaf böreği yapıcam akşam erişte sabah yok😬
MutluMommy Glll44 bizede yolla be bacım 😂bu kadının bütün tarifleri efsane oluyo hamur işlerini bu kadından yapıyorum
MutluMommy ikizbabymom Sivas Katmeri haşlanmış yumurta patates kızartması 🍟 kahvaltılık çeşitleri o kadar
tostosum MutluMommy katmer çekti canım şimdi 😂 hazır aldırıyım bari 😂 Sivaslı mısın katmeri kendin mi yaptın 😂
Glll44 ikizbabymom begendim ama kahvaltiya degilde 5 cayi güne falwn guzel olur uzeri biraz kıtır oluyorda 😊
Annesi23 Karabiber57 cumartesi günü ailesiyle kahvaltı etmek yerine anasına gittiyse ben ikisi için de daha kaba konuşabilirdim hanımefendi yine kibarlık etmiş 😌
Alparslan_123 Şöyle bol kaşarlı bi kuymak patates kızartması ve birde eşime 4 bana 1 suda haşlanmış yumurta çay ve kahvaltılar daha ne olsun dimi kızlar😅🤭
Alparslan_123 ikizbabymom ahahah evet canım normalde 5 haşla diyor ama ben malzemeden çalıyorum biraz😅