papatyakz Slm kızlar 🐣 bebeklerinizle ne gibi oyunlar oynayıp aktiviteler yapıyorsunuz boy ve kiloları nasıl biraz konuşalım mı 🥰
drn5410 papatyakz 8.5 aylığız emekleme zirvede tutamıyoruz maşallah ama daha çok tutunup sıralamayı seviyor 😅 68 cm 7900 kg minyon zayıf bir şeyiz kıpır kıpır Bi sn durmaz 😅 bütün gün yakasındayım resmen 😅
Agustosbocegi papatyakz bende hep oyun arayışındayım biz günlük ilgisini hangi oyuncak çektiyse onu yerde uzağa koyup kızımın ayaklarını altına elimi koyup ona gitmesini sağlıyorum (emekletir gibi) hergün illa bi müzikle dans (çoğunluğumuz horon ) kendi başına bıraktığım yanına uzandığım saatlerde o oyuncakları ağzına tıkmakla geçiriyo vaktini 🤦♀️ çamaşır kurutma askılığına deli oluyo her gün illa uğrayacak yanına bi kere silkelicek bazen aynaya konuşuyoruz bazen dışarı çıkıyoruz bazen baba bizi arabayla gezdiriyo (her gün kabızlık için egzersizler kabız olmasa bile yapılıyo ) 7.5 aylıkken 9 kiloydu boyunu bilmiyorum 🤷♀️
patatesiscoming papatyakz oğlum 5 aylık emeklemeye başladı zaptedilmesi zor 8 aylık beş günlüğüz bu aralar baybay ve alkışı öğrettim sürekli kitap okuyorum baba ve gel gel demeye başladık 12 kiloyuz 70 cö boyumuz 🥰
Betim papatyakz 7 ay 17 günlük 72,5 cm 8400 gram. Ne emekliyor ne ayakta duruyor. Öğrenmiş dönmeyi bi uçtan bi uca dönerek gidiyor .. yürüteçe bindireyim diyorum geri geri gidiyor zararlı diye kaldırdım hediye gelmişti. Bi çaba da yok oğlumda 😆normal mi merak ediyorum
Delibirhatunn 8 aylık bebeğim. İçinde hayvan resimleri olan kitap var onları gösterip anlatıyorum, önüne bişey koyup ona gitmeyi öğretiyorum yürüyor ona doğru 😂 Hava güzelse dışarıda dolaştırıyorum. Birazda kendisi oynuyor oyuncaklarıyla. Öyle böyle geçiyor
papatyakz Yürüyor mu bebeğiniz bizim ki emeklemeyi bile bilmiyor 😃 hiç sevmiyor yüz üstü uzanmayı ayakta duruyor en fazla 10 sn
Delibirhatunn papatyakz Benimkide emeklemiyor ama elinden tutunca ve önüne istediği bişeyi koyunca ona doğru yürüyor 😂
papatyakz drn5410 ay ne güzel keşke benim kızım da emeklese çok tembel yüzüstü uzandırdığım an ağlamaya başlıyor bu arada benim kızım da 68 cm 8200 kg ortalama bence
papatyakz Agustosbocegi ne güzel 🥰 çok oyun arayışı içindeyim aktiviteler yapmak istiyorum etkinlikler ama hemen sıkılıyor bende önüne oyuncaklar koyuyorum oynuyor gerçi daha çok mutfak eşyaları ilgisini çekiyor leğen su şişesi falan 😃 oyuncaklarından sıkıldı sanırım
drn5410 papatyakz ya iyiymiş o zaman 🤭 olsun ya o da emekler acele etmeyin tadını çıkarın sonra çok yorucu oluyor 😅
Agustosbocegi papatyakz aynen öyle çok çabuk sıkılıyolar bende hep mutfak eşyaları vermeye başladım geçen gün dolabını kulp penbe bebek resimli yuvarlak kulp ona asıldı onu söküp verdim eline hala oynuyo onunla 🤦♀️🤦♀️ (80-100 liralık oyuncaklarla da babası oynuyo 😂😂)
papatyakz patatesiscoming ciddi misiniz 5 aylık mı maşallah 🥰 kilosu da çok iyimiş benim kızımda baba diyor gel gel anlıyor atıyor kendini ama diyemiyor 😁
Lebisss 8 ay 19 günlüğüz bizde 🌸 ilk sürünme ile başladık ardından emekleme geldi yerinde durmuyor şimdi 😂 8400 71 cm di geçen hafta. Oyun olarak kule top kitap bir şeyleri tanıtma bol konuşmalı geçiyor 🥰
patatesiscoming papatyakz söyler yakında annesi bol bol konuş bebekken Bile çok hareketliydi o hareketine rağmen yedirmeye çalıştım zaten zamanımın çoğu zorla yedirmekle geçiyo
papatyakz Doktorumuz tv izletmeyin telefon tablet vermeyin eline dedi mümkün olduğunca tv açmamaya çalışıyorum n
eminemre99 patatesiscoming peki uiyoru biz de sekiz aya girdik ağzını zorla açıyor acsa bile verdiğim şey ağzında tutuyor yutmuyor birzcik su verince yutuyor hani biraz olsun pütürlü veriyorum sizde durumlar nasıl