Kimimkiben Oğlum 2 aylık, serum fizyolojik diye birşey varmış yeni öğrendim dün hemen aldım burnuna damlattim, geceden beri çok balgamlı ve rahatsız ediyor. Ne yapabilirim? Çarşamba günü aile hekimine gideceğiz bekleyeyim mi?
ikizbabymom Kimimkiben ben bi iki kez serum fizyolojik kullandım balgam olmadı genelde nazal nem kullanıyorum çok memnunum
mervesoku Kimimkiben serum fizyolojık bizde kullandık balgam sıkıntımız çoktu fakat ben YouTube da bir video izleyerek bunu yaptım gerçekten çok rahatladı ✨
Egeanul Kimimkiben serum fizyolojiği damlatmıyorsun ki yan yatırarak bir delikten sıkıp diğer delikten çıkcak şekilde kullanıyorsun. Belki damlattığın için balgam oldu bilemiyorum gene de
prenses_annesii2603 Kimimkiben fazla damlatiysan sorun olmuş olabilir canım götür bnce 2 aylik olduğu için şunu bunu yedir diyemem doktora gidin
Kimimkiben Egeanul ben hastaneden bildiğin koluna bağlanan serum var ya, o şekilde aldım canım enjektörle her bir deliğe 1 ml damlatiyorum o şekilde söylendi
Egeanul Kimimkiben bizede hastanede öyle yapmışlardı serumu enjektörle aldılar bildiğin benim dediğim gibi diğer delikten gelecek şekilde sıktılar yani
ikizbabymom Kimimkiben sprey değil canım damla ben çok memnunum doğduklarından beri kullanıyorum kızımın burnu çok doluyodu hemşiremiz tavsiye etti sağolsun