gokaybulutbey Bebeğim bir ay 22 günlük kakasını yaparken çok fazla ıkınıp zorlanıyo kabız da değil kakası normal neden olabilir?
Ozlmylmz gokaybulutbey gazdan oluyo canım doktorum kaka refleks olan birşey gaz büyük bir operasyon gibi düşün demişti yani gaz çıkarması daha önemliymiş bebeklerde gaz sıkıştırıyordur o aylarda oğlumda öyleydi
Papatyaninannesii gokaybulutbey gazdan canım benımde oyle suan bebeğim yyuyor ama ıkınıyorr bende masaj yapıyorum ona, ama uyuyor böyle bişii işte kıyamıyorum kuzuna uyanırsa uyansın masaj yapım cıkaın dedim ama çıkmadı gazıı, uyuyor oda napalım ☹️
Kuzeybey2209 gokaybulutbey gazı var kuzum . Aktardan tane kimyon demleyip kendin iç yediğin içtiğine çok dikkat et gazını almadan uzandirma bebişini . Bir sürü özel ilaç kullanmama rağmen oğluma en iyi gelen ilaç metsil oldu. Karnını ayaklarını sıcak tut . Kolik bir bebek değilse şükret 😇👍 Kolik bebek teşhisi koyulursa da sabret inan bana en fazla 3.ayin sonu 4.ayda geçiyor
Gokcemeva Kuzeybey2209 gokaybulutbey biz de iki buçuk aylığız ne çektim bu ıkınma olayından hala da çekiyorum.Benim bebeğime kolik teşhisi de konuldu ve göbeğinde hafifi fıtık başlamış ama doktor endişe edecek bir şey yok zamanla düzelir dedi.metsil biogaia sab simplex kullandık şimdi de nurse Harvey colex şurubu başladık oyle ciddi bir azalma olmadi zamanla geçecek diye bekliyorum 😔
Kuzeybey2209 Gokcemeva ah bacım valla ne desem az kalır Rabbim yardımcınız olsun kolik bebekden daha zor hiç bişey yok ama inanın bana 3 ay fazla değil sonra gülerek hatirlicaksiniz . Az sabır 🙏
Gokcemeva Kuzeybey2209 İnşallah üç ayda biter bazen beşinci aya kadar sürüyor diyenler var hatta daha fazla da duydum düşünmek bile istemiyorum 🤦🏻♀️ sağ ol bacım 🌺