Kızlar içimi dökmek istedim şuan saat 4.30.
oglum doğduktan sonra 20 gün küvezde kaldı,daha sonrasında ayağındaki içe dönüklük yüzünden her hafta alçı yaptırmaya götürüyorduk. Psikolojik ve bedensel olarak çöküyordum. Çünkü oglum sürekli aglıyordu 🤦♀️ 2 hafta öncesine kadar kalça usg sini çektirdim ordada kalçanın birinin gelişiminin yavaş oldugunu alçıdan sonra hem demirli ayakkabı hemde kemer takacağımızı ögrendim. Bunlar gerçekten çok zor geçiyor.. sonrasında benim sütüm bayaa azaldı stres ve üzüntüden. Bebeğim doymadığı için sürekli mama hazırlıyordum. Tam artık pes edip mamaya dönücekken Sonra youtubede bir kadının videosunu gördüm Allah ondan razı olsun ve dedigi cümle beni etkiledi. “Eğer azda olsa sütün varsa ve bebegin emiyorsa savaş. Çok mücadele et sonunda başaracaksın” bu laftan sonra sürekli emzirmeye başladım. Moralimi yüksek tuttum,üzmedim hiçbirşet için kendimi, kabullendim.. ve sanırım artık benim 30 cc yi geçmeyen sütüm bu gün eski haline döndü.. kaç saatir mama hazırlamıyorum ve oglumda ağlamıyor. Okadar mutluyumkş anlatamam inşallah böyle devam eder. Sizde mamaya yenilmeyin ve savaşın❤️