Gaffar93 Merhaba bebeklerinizin en sevdiği çatal ile ezerek yedirebilceğim yemek önerilerinizi bekliyorum..? 2 gündür pütürlü şekilde deniyorum bugün düne göre gayet iyiydi öğürmesi azaldı Sulu köfteyi beğendi ve çatalla ezerek verdim. 8 aylık.
Nik_mik_yok Gaffar93 havuçlu pırasa yemeğini severek yiyor benimki ,çatalla ediyorum. Pilavla birlikte nohut fasulye de seviyor ama size daha erken. Her türlü sebzeyi ezip verebilirsiniz, karnıbahar ,brokoli salatasını da seviyor bol limonlu 😁
Pandicornlar Gaffar93 patates yemeği olabilir. Karnabahar,brokoli,domates yiyorsa eğer ben dolma yaptığım zaman domatesli yapıyorum onu ezip veriyordum. Nohut verebilirsiniz ama ona daha erken galiba
Gaffar93 Nik_mik_yok nohut vs için henüz erken diye biliyorum. gaz yda alerji sorunumuz yok ama dr danışırım.. havuçlu pirinçli pırasa deneyebilirim bende teşekkürler.
Gaffar93 Nik_mik_yok limon hiç tatmadı sankıncası yoksa bende denetirim. Brokoliyi havuç ile sadece zeyntinyğı ile harmanlıyodum. Limon tat vericektir.
Gaffar93 Pandicornlar bebek salçam yok kıymalı patates yemeği yapsam nasıl tatlandırabilirim acaba bu tarz şeyleir daha çok seviyor gibime geliyor. Tarhanaya bayılır sulu köfteyide sevdi bunuda sever inş güzel tarif bulurum. Teşekkürler.
Hunili Aycan5454 haşlanmış nohut kullanabilirsiniz gaz yapmıyor, yada nohutu bir gün önceden bi tur kaynatın 5-10 dakika sonra bi yarım saat beklesin altı kapalı. Suyu süzüp tekrar üstüne kaynar su döküp bekletin ertesi gün yine kaynatın bi tur o şekilde gazı kalmıyor hemde yumuşuyor
Pandicornlar Aycan5454 ben bir gece önceden ıslatıyorum ertesi günde suyunu süzüp yeni su ekliyorum birazda öyle duruyor sonra pişirmeden önce de haşlıyorum öyle gaz yapmıyor bizde ama 16 aylık olduk yaşından sonra vermiştim nohutu bir sorun olmadı şükür
aysenurakb Portakal sulu kereviz kızım severek yiyor hemde bol vitaminli mis gibi çatalla ezip yedirebilirsiniz
Gaffar93 aysenurakb kereviz mevsimindeyiz galiba buzluğa atmak istiyorum biraz atmıştım karardılar. Bu konuda tecrübeniz varmı acaba paylaşırmısınız… mutlaka deneyeceğim. portakallı ayvalı yaparım belki meyve tüketmüyor çünkü yemeklerde çözüm arıyorum. Teşekkürler.
Momyyyy Gaffar93 bebek salçası çok iyi oluyor ben kullanıyorum evde kendim yaptım size de tavsiye ederim
Nohutannesi Gaffar93 ekşili köfte yapın. Yani havuç patates ilaveli yoğurt terbiyeli sulu köfte gibi.
Gaffar93 Nik_mik_yok maşşalah benim bebeğim tatlı sevmez belki ekşi sever deneyeceğim yeterli yesin 🥰 hayırlı akşamlar
Gaffar93 Momyyyy siz nasıl yaptınız acaba? ben kapyanbiberleri haşyalıp kabuklarını soydum sonrada rondodan geçirdim.
elmalikurabiye Gaffar93 patates bezelye karistirio exiyorum yanina da yogurt az biraz kiymenya da et belki miss