kahverengim arkadaşlar bebeğime sağlık ocağında verdikleri kan damlasını kullanınca aşırı huysuzlaniyor. Bende çareyi damlayı değiştirmekle buldum. Bu damladan kullanan var mı günde kaç damla veriyosunuz bitkisel mi faydalı mi bebeğim 7 buçuk aylık
HilalGokalp kahverengim ben kullanıyorum. Bu özel bi damla olduğu için testlerden geçiyor ve yan etkisi olmuyormuş. Kaç damla olduğunu doktorunuz söylerse daha iyi olur.
Ebrudmrgl kahverengim biz kullanıyoruz çok memnunum. Kendi damlasinda cizgisi var oraya kadar veriyorum ben
Zahidmom kahverengim mühendisinoğlu sayfasında görmüştüm temiz içerikli bi ürün günde 1 sefer veriyorum
Naturelmom kahverengim kiloya 1 damla veriliyordu ben bi haftaya yakın kullandım ama beni bitirdi ya. Çocuk kabız oldu karın ağrısı sonra gelen ağlama krizleri giden uykuşar🤦🏻♀️🤦🏻♀️
KubraBati Kilo başına 1 damla dedi doktorumuz. Mesela 9kiloysa 9damla veriyoruz. Biz 1 aydır kullnıyoruz bi yan etkisini görmedik
kahverengim Ebrudmrgl genel olarak ne zaman veriyosunuz beslenme öncesi sonrası akşam sabah farkediyor mu
Mom097 Her bebeğin bünyesi bir degil maalesef. Oğluma hiiçç yaramadı . Gaz, huzursuzluk, çığlık çığlığa ağlama , uyku deseniz hiç kalmadı 🤦♀️
Ebrudmrgl kahverengim ben sabah kalkinca veriyorum butun ilaclarini. B12 ve D vitaminide veriyorum onlarda ocean