Deryadila25 Bi sorum olacak deneyimlş annelere 40 gunlük kızım var her dakka emziriyorum mada veriyorum gunde 2 kere 50 ml ama kızım doymuyor surekli agzıyla arıyor ve aglıyor ne yapnsm gerek süreklş emziriyorum ama yıne aynı
Mariposa Deryadila25 memeden doymuyor olabilir süt az geliyorsa, doktorunuz kilo kontrolü yapar her ay, ona göre sizi yönlendirir. Memede kalmak istediği için de ağlıyorlar açlıktan da olmayabilir.
Efemm Deryadila25 aclıktan degılde gazdan aglıyor bence yavrum sürekli verme meme yi 2 saatte bir emzir canım gazı oldugu için sürekli emmek istiyor buda ona gaz yapıyor
Gzmkrm Deryadila25 canım sütun var mı ona bak yutkunma sesi geliyosa emiyordur sütun vardır mama verme boşuna yazık benim oğlumda öyleydi emip emip kusuyordu ama hep emmek istiyordu istedikçe verdim bende hep.mememdeydi bu sayede çok güzel kilo aldı dertleri karın dogurmk olmuyo bebeklrin her zaman sizi istiyorlar
iki-bal-kiz-annesi Deryadila25 yok neden ağır gelsin kı ben sadece mamayla büyüttüm ağır gelme dıye bırsey yok yapın yesın yanı sızde rahatlarsınız en azından
Deryadila25 Mariposa kilo alımı cok ıyı dedi doktor sutumde iyi yedigim zaman oluyor agzından akıyor ama kızım memeyide mamayıda cok seviyor
Deryadila25 iki-bal-kiz-annesi ya öylemi aslında gazınıda cıkartıyorum surekli aglamıyor sadece agzıyla arıyor hep
Mariposa Deryadila25 😊 şifa olsun. Doktorunuz en doğrusunu söylemiş zaten. Aç kaldığını zannetmeyin. Kilosu gayet iyiymiş endişe etmeyin
Cicekimftm Deryadila25 Bebekler her zaman doymak için emmezler. Şuan oral dönemde ve kendini en iyi hissettiği pozisyon emme refleksi. Bol.bol.emzirin. aç olduğundan değil yani
KayraAli Deryadila25 Bebek memede kalmak istediğinden yapıyor olabilir doktorunuza danışmadan ağlıyor diye mamayı çoğaltmamalısınız
KayraAli Deryadila25 Maalesef ilk zamanlar benimde öyleydi sürekli memede kalma isteği kucakta uyuma isteği ama geçiyor