Hicrangul hanımlar merhaba 🤗bebişlerinizin gece uykusu nasıl ? biz 8 aylık olduk ama hala nerdeyse saat başı uyanıyo
Damla29 Hicrangul 7.ayımıza 3 4 gün var 10 bucukta uyur gece 1 kez uyanır bu ara uyanmıyor ama ben besliyorum mama ile saat 6 gbi uykuda yer geri uyur sabah da10da uyanır
BuseSarikaya35 4 aylık olduk gece 10da yatıyor 2-3 saatte bir kalkıyor. Sabah 8de ayakta. Gündüzleri uzun uyumuyor bu aralar sürekli oyun peşinde 🙈
Okuna Uyku eğitiminde sonradan sorunsuz uyuyor 8 aylık akşam 9 da uyuyup 7 buçuk bazen 8 de kalkar 1 beslenme yapıyor içip sütünü geri uyur🧿🧿
Byz33 Biz de 9 aylık olucagiz bir hafta sonra ama bizde çok fazla kalkıyoruz geceleri artık takip de edemiyorum kaç kere kalktığımı hatırlamıyorum da 😀
Hicrangul Okuna Byz33 peki bu sizi etkiliyo mu unutkanlk faln yapyo mu size ben herşeyi unutuyorum akıl faln kalmadi heryerim agryo normal mi acaba 😅🤦
Okuna Byz33 internetten baktım instgramda özel uyku eğitimi alan anneler var Ücretsiz bir şekilde bilgilerini aktarıyorlar saatlerine kadar konuşuyor onlarla iletişim kurdum araştırdım çok 5 aylıkken odasını ayırırım verdim eğitimi şükür sorunumuz yok
Byz33 Okuna Hicrangul Okuna bizimle de paylaşabilir misiniz instgram adreslerini bizde bi araştırsak olur mu ?
Byz33 Hicrangul kesinlikle çok etkiliyor ve her sabah uyandığımızda korona olduk sanıyorum öyle ki ağrıyo her yerim 😀😀😀