balyavrum1 Note 9 kullanıyorum yeni aldık fakat telefon sessizden normale döndüğünde zil sesi çalıyor ve durmuyor nasıl kapatıcam yada sizde oldu mu
Wolverine balyavrum1 9 note pro kullaniyorum ama böyle bir durum yaşamadım Yani sessizden normale alınca zaten sesi açmış olmuyor musunuz? Soruyu tam anlayamadım sanırım
balyavrum1 Wolverine şimdi şöyle canım normal sessize aldım ya mesela sessizden çıkardığım an telefonun zil sesi uzun uzun çalıyor sonra kendiliğinden kapanıyor Eski telefonunda sessizden normale döndüğümde dırıt diye küçük ses çıkardı bu bildiğim zil sesim uzunca calıyor 🙈
Wolverine balyavrum1 Ses tuşuna basınca bunlar çıkıyor sessiz Mavide ya üstüne tıklayınca normale dönüyor ortadaki ses tusu gri ona dokunup yukarı cekmedigim sürece sessiz mod aktif. Ama sesi normale geçse bile müzik çalmıyor öyle
Wolverine balyavrum1 rica ederim ne demek🙏🏻 ses alt tuşuna bastiginda yanda böyle iki kutucuk çıkıyor ya. Uzun olan medya sesi, küçük olan zil sesi. Mavi renk kalırsa sessiz hep aktifde kalıyor. Üstüne dokunup gri yaparsan ses açılır