eminecam Bir buçuk aylık bebeğim anne sütü + mama gidiyoruz aptamil kullanıyorum ama çok kusuyo değiştirsem mi öneriniz varmı
damlahira eminecam reflü olabilir doktora danışın eğer reflüyse ar mamalar var eczanede satılıyor ondan alabilirsiniz bebelac gold ar kullanıyoruz biz mesela tavsiye ederim
BatiEfeninAnnesi eminecam Hipp combiotic kullanıyoruz ama çok çabuk acıktırıyor anne sütüne yakın olduğu için
deletedmom913 eminecam iyi gelmediğini düşünüyorsanız değiştirin ama her mama her bebeğe iyi gelmiyor malesef biraz deneyip bakmakta fayda var
Nzl_hilal Minikprensannesi kullandım kusturdu gaz yaptı bende hippe başladım çok memnunum sancılı sancılı kıvranmıyor artık bebeğim bide kabız yapmıştı bütün sorunları giderdi hipp
annecik344 yasemineymen 3. Ayında mamayı bırakıp emzirmek çok büyük başarı nasıl yaptınız sütünüz çok muydu
KubraurganAlper Egee reflüsü var ise bebelac Ar ya da Nutriconfor r3flüsü yok ise bebelac gold öneririm bn çok memnun kaldm 6ay hep bebelac mama kullndm 7.ayda hipp combiotic e gectim ama bnm kızım ayda 3.5 4 kutu yediği için biraz bütçeyi fazla zorladı bizde tekrar bebelac gold a geçtik bebeği sisirmyor icind3 aptamil gibi mısır şurubu yok
Betra 2 ay 10 günlük bebişim var SMA yı aldık. Yediğin de kusuyor, kakasını çok zor yapıyor ve yedikten sonra gazdan dolayı çok ağlıyor. Şimdi hangi mamaya geçiceğimizi de bilemedim. Doktorumuza sordum mamalar denenerek bulunur, her mamayı her bebek kabul etmiyor dedi şimdi hangi mamayı alıcağımı bilmiyorum 🙄
Minikprensannesi Betra söa bende de öyle yaptı o yüzden hemen degiştirdim similac kullanmaya başladık şimdi
elfklhn Sma kullaniyoryz 2 ay 5 gunljk başlar da kilo alimi iyidi bu ara yavasladi ve az icmeye başladı bende degistiricem aptamile gecmeyi düşünüyorum
elfklhn gungungun kullananlar iyi yorum aldim doktorumuzda ya sma yada aptamil dedi biz sma almistik ama cunrt kont var ondan sonra aptamile gececegim inşallah